Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Den avgörande månaden är här

Manchester Uniteds herrar avslutade veckan på ett bra sätt när man igår hemmaslog Aston Villa med 1-0. Segern innebär därmed att Champions League-platsen till nästkommande säsong kryper allt närmre. Även damerna besegrade Villa och det i en svängig tillställning, där United avgjorde till 3-2 med matchens sista spark (som egentligen var en nick). 

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Tottenham Hotspur – Manchester United 2-2

Manchester United såg ut att gå mot en komfortabel seger borta mot Tottenham Hotspur i torsdags efter att ha gjort två mål i första halvlek och haft full kontroll. I andra slängde man bort matchen fullständigt och ska nästan vara glada att man lämnade huvudstaden med en poäng i bagaget. Målen gjordes av Jadon Sancho och Marcus Rashford.

Allt om matchen

PL: Manchester United – Aston Villa 1-0

Bruno Fernandes såg till att United kunde säkra alla tre poängen mot Aston Villa efter att ha skjutit in matchens enda mål i slutet av första halvlek. Gästerna hotade emellanåt, men överlag var det en kontrollerad insats av United.

Allt om matchen

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

WSL: Aston Villa – Manchester United 2-3

Manchester United kom tillbaka från dubbla underlägen och bortabesegrade Aston Villa med 3-2. Segern kom sedan Millie Turner nickat in segermålet i den tredje och sista tilläggsminuten. Därmed lever titeldrömmen fortsatt för Uniteds damlag. Övriga mål gjordes av Leah Galton och Nikita Parris.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

P18: Manchester United – Wolverhampton Wanderers 2-2

Uniteds juniorer mötte i tisdags Wolverhampton Wanderers i ligaspelet och fick nöja sig med ett 2-2-resultat. En match som United kanske slarvade bort en aning, då man ledde två gånger om. Den mycket lovande 16-åringen Shea Lacey bjöd bland annat på ett vackert solomål.

Matchrapport

PL2: Manchester United – Tottenham Hotspur 2-2

Det blev delad pott när Uniteds reserver tog emot Tottenham Hotspur hemma på Leigh Sports Village. Noam Emeran rullade in matchens första mål efter bara 13 minuters spel men lagen gick in i halvtidsvilan med ett likaläge, 1-1. Spurs tog ledningen snabbt efter omstarten men den varade inte länge, då Joe Hugill satte kvitteringen fem minuter senare.

Matchrapport

P18: Sunderland – Manchester United 3-4

Om det var svängigt för juniorerna när man tog emot Wolves, så var det ännu svängigare i lördags. I en tillställning som bjöd på sju mål kunde United till slut gå segrande. 1-1 var halvtidsresultatet, men i andra halvlek brakade målkalaset loss. Återigen gjorde Shea Lacey ett av målen. De andra målskyttarna var Jayce Fitzgerald, James Nolan, och Ethan Wheatley.

Nyheter och annat

Garnacho förblir röd i fem år till

En lyckad säsong

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

Muss.se: Unitedsvepet, dagen efter

Tisdag

20.00 / U18 / P18
Manchester United – Everton

Muss.se: Unitedsvepet, damkollen

Onsdag

14.30: Presskonferens

Muss.se: Unitedsvepet, inför Brighton

Torsdag

21.00 / HERR / PL
Brighton & Hove Albion – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet, dagens lag Brighton, spelarbetyg

Fredag

20.00 / U21 / PL2
Manchester United – Leicester City

Muss.se: Unitedsvepet, dagen efter

Lördag

12.00 / U18 / P18
Everton – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet, inför West Ham, inför dam

Söndag

13.30 / DAM / WSL
Manchester United – Tottenham Hotspur
20.00 / HERR / PL
West Ham United – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet, dagens lag dam, resultatpost dam, dagens lag West Ham, spelarbetyg