Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Potentiell mittfältsvärvning / Holländsk målvaktstalang ryktas / Skinner prisas

Dagens Unitedsvep kommer med lite transferrykten om Mateo Kovacic samt en Holländsk målvaktstalang. Vi rapporterar även att Marc Skinner har utvalts till månadens tränare i WSL och att en ungdomstalang från damerna ska spela U17 EM för England.

Potentiell mittfältsvärvning

Mateo Kovacic ser ut att med största sannolikhet lämna Chelsea i sommar då den Kroatiske mittfältaren bara har ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt. Manchester United är ett av lagen som visat intresse för spelaren då Erik ten Hag vill förstärka mittfältet i sommar. United är dock inte den enda klubben som ser Kovacic som en potentiell värvning då Bayern Munchen, Manchester city och Liverpool alla följer situationen.

Holländsk målvaktstalang ryktas

David De Geas framtid i klubben är fortsatt ett stort frågetecken och det är ingen hemlighet att klubben tittar på potentiella ersättare till sommaren. En av de mest intressanta namnen som rapporterats som en möjlig kandidat är Anderlechts 20-årige målvakt Bart Verbruggen.

Manchester Evening News rapporterar att United är intresserade av Holländaren med tanke på den oklara situationen gällande David De Gea. Verbruggen blev uttagen i sin första landslagstrupp förra månaden med Nederländerna efter att han gjort sin Anderlecht debut för två år sedan under Vincent Kompany.

Skinner prisas

Efter ännu en mycket bra månad så har Marc Skinner utnämts till månadens tränare i WSL. Skinners Unitedlag avslutade april i toppen av tabellen efter en månad där alla matcher slutade med vinst.

Deering till U17-EM

Ungdomstalangen Holly Deering får hänga med till Estland nu i maj efter att mittfältaren har blivit uttagen till Englands trupp till damernas U17 EM som tar vid nu i helgen.