Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United bekräftar
Sabitzer skadad och missar resten av säsongen

Manchester United har under måndagseftermiddagen bekräftat att Marcel Sabitzer missar återstoden av säsongen. Den inlånade österrikaren har dragit på sig en skada och kommer därmed inte figurera i de fyra matcher som nu är kvar att spela. 

Sabitzer, som är inlånad till United från Bayern München, fanns inte med i truppen i helgen mot Wolverhampton Wanderers efter att ha haft problem med knät och idag kom alltså beskedet att det är färdigspelat för mittfältaren den här säsongen. Det var under inhoppet mot West Ham United i förra veckan som mittfältaren ska ha fått en känning.

Det som meddelas på Uniteds hemsida är att det rör sig om en meniskskada, men inte mer detaljerat än så. Inte heller hur länge österrikaren förväntas bli borta. Med största sannolikhet kan vi nog därmed summera Sabitzers tid i United, då det inte uppges ha förekommit några diskussioner om ett förlängt lån eller övergång.

Sabitzer har gjort totalt 18 framträdanden i United och stått för tre mål. Ett kom mot Fulham i FA-cupen och två mot Sevilla i Europa League.

Vi önskar Marcel Sabitzer en snabb återhämtning!