Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Cupmatcher 2023/24
En normal säsong, inför den stundande Champions League-förvandlingen

Imorgon släpps spelschemat för Premier League säsongen 2023/24. Förutom ligaspelet ska Manchester United som vanligt delta i cupspel och i den här årliga artikeln ger vi den definitiva överblicken för hur säsongen ser ut för Manchester Uniteds herrlag, damlag och ungdomslag.

För första gången sedan covid har vi en säsong som helt och hållet följer den etablerade strukturen. Samtidigt införs ett nytt moment i Europakvalificeringen på herrsidan, då Champions League nästa säsong utökas till 36 lag.

På herrsidan är nästa säsong något kortare än den nyligen avslutade. Detta då vi inte har något VM-uppehåll. Säsongsstarten är senare än förra säsongen och säsongsslutet tidigare. Även för damlaget får vi en kortare säsong, med senarelagd säsongsstart och ett tidigarelagt säsongsslut jämfört med den nyligen avslutade säsongen.

Manchester Uniteds herrlag kommer säsongen 2023/24 delta i fyra eller fem turneringar. Som alltid blir det ligaspel i Premier League och deltagande i de två engelska cuperna, FA-cupen och Ligacupen. I tillägg ska United dessutom spela Champions League. Det kan bli en femte turnering. Ifall United slutar trea i gruppspelet i Champions League degraderas laget till Europa League-slutspelet.

För damlaget är det fyra turneringar som gäller. Precis som förra säsongen spelar United i Women’s Super League. Vidare blir det förstås spel i de två inhemska cuperna, Women’s FA Cup och Women’s League Cup. Dessutom ska damlaget för första gången spela Champions League.

Vad som gäller för ungdomslagen (på herrsidan) är, som alltid, aningen oklart. Vi kommer hur som helst ha två lag i ligaspel. Dels juniorlaget (U18) och dels U21-laget. I cupsammanhang kommer United garanterat delta i FA Youth Cup och herrlagets Champions League-spel betyder att United får spela Uefa Youth League. Mest troligt ställer United återigen upp i EFL Trophy. Vidare torde det bli ytterligare cupspel i form av U18 Premier League Cup och kanske även Premier League International Cup.

I den här årliga referensartikeln ger vi den övergripande bilden av vad som gäller för Manchester United.

Herrlaget

Premier League

 • Torsdag 15 juni: spelschemat för Premier League 2023/24 släpps
 • Lördag 12 augusti: ligan börjar
 • Söndag 19 maj: ligan avslutas

Som alltid gäller att 20 lag möts i dubbelmöten och efter 38 omgångar krönas laget som tar flest poäng till engelska mästare.

Som jämförelse startade ligaspelet den 6 augusti säsongen 2022/23, med avslutning den 28 maj.

Uefa Champions League

United är klara för gruppspelet, som lottas den 31 augusti.

Redan nu är det bekräftat att United ingår i seedningsgrupp 2, där vi är det näst högst rankade laget bakom Real Madrid. Övriga lag i vår seedningsgrupp är Inter, Dortmund, Atlético Madrid, Leipzig, Porto och Arsenal.

Sammantaget är United femterankade inför turneringen, bakom Manchester City, Bayern München, Real Madrid och PSG. Vi har egentligen den sjunde högsta rankingpoängen men Chelsea och Liverpool tycks ha valt att bojkotta Champions League den här säsongen. Eller om de kanske var för dåliga för att få ställa upp.

Formatet i turneringen är samma som de senaste åren. Det blir sista gången som nuvarande format är i bruk. De 32 lagen i huvudturneringen delas in i 8 grupper om 4 lag med dubbelmöten och de 2 bästa lagen i varje grupp går till slutspel medan trean får fortsätta i Europa League. I slutspelet gäller dubbelmöten i åttondelsfinalerna, kvartsfinalerna och semifinalerna medan finalen avgörs i en match på neutral plan.

Med undantag för finalen, som spelas på en lördag, spelas samtliga matcher på tisdagar och onsdagar. I gruppspelet har ett fåtal utvalda matcher varje matchdag avspark klockan 18.45. Övriga matcher i gruppspelet och samtliga i slutspelet sparkar igång klockan 21.00. (Enstaka matcher kan tidigareläggas av geografiska skäl.)

Finalen spelas nästa år i engelska London, på Wembley.

Kvalificering till nästa säsong: United har så många som fyra möjligheter att kvala in till nästa säsongs Champions League. Den första är att sluta topp 4 i ligan. Den andra är att vinna Champions League. Den tredje är att vinna Europa League. Den fjärde, som är ny till följd av att turneringen expanderas, är att sluta femma i ligan. För att en femteplats i Premier League ska ge en Champions League-plats krävs att England är den nation vars klubbar samlar ihop flest eller näst flest snittpoäng i Europacupspelet den kommande säsongen. Sannolikheten för det är förhållandevis stor, sett till de senaste årens prestation (England har varit topp 2 sex gånger de sju senaste säsongerna). Besked om huruvida femman i ligan får en Champions League-plats kan dock dröja tills efter ligaspelet är avslutat (då resultat i de tre europeiska finalerna kan påverka nationsrankingen).

I den osannolika händelse att både Champions League och Europa League vinns av en engelsk klubb som slutar utanför en Champions League-plats i ligan blir, om jag förstår det hela rätt (vilket jag är lite osäker på), den lägst rankade kvalificerade klubben (ligafemman eller ligafyran, beroende på nationsprestationen) av med sin Champions League-plats och får istället ställa upp i Europa League.

Uefa Europa League

Utgångspunkten är att United inte deltar i Europa League den här säsongen. Skulle vi sluta trea i vår Champions League-grupp får vi emellertid en plats i Europa League-slutspelet.

I Europa League-slutspelet går Champions League-treorna in i playoffrundan, där vinnarna avancerar till åttondelsfinal.

Kvalificering till nästa säsong: England två platser i gruppspelet. Platserna går preliminärt till FA-cupvinnaren och ligafemman. I händelse av att ligafemman får en Champions League-plats (se kvalificering till nästa säsong under Uefa Champions League) går den platsen till ligasexan. I händelse av att FA-cupvinnaren redan har kvalificerat sig för Champions League eller Europa League via ligaspel går den vakanta platsen till Ligacupvinnaren. Ifall även Ligacupvinnaren har kvalificerat sig för Champions League eller Europa League via ligaspel går den vakanta platsen till ligasexan eller ligasjuan (om ligafemman får en Champions League-plats).

I händelse av att en av de engelska klubbarna som tar en Europa League-plats vinner Champions League eller Europa League går den klubben in i Champions League men, som jag förstår det (med ett stort mått av osäkerhet), ersätts inte av en annan engelsk klubb i Europa League. England har i det fallet endast en representant i Europa League (kan utökas till två om en engelsk klubb vinner Europa Conference League och inte får en plats i Champions League eller Europa League via resultat i de inhemska turneringarna).

Uefa Europa Conference League

United deltar inte den här säsongen.

Kvalificering till nästa säsong: England en plats i Europa Conference League-kvalet. Det engelska laget går in i playoffrundan och behöver vinna ett dubbelmöte för att nå gruppspelet.

Det är Ligacupvinnaren som får den engelska platsen i Europa Conference League. Ifall Ligacupvinnaren redan har kvalificerat sig för Champions League eller Europa League via ligaspel går platsen istället till ligasexan, ligasjuan eller ligaåttan (beroende på om sexan och sjuan får en Europa League-plats enligt ovan).

I händelse av att den engelska klubben som tar en Europa Conference League-plats vinner en av de tre europeiska cuperna får den klubben spela Champions League eller Europa League. Som jag förstår det (med ett stort mått av osäkerhet) ersätts den klubben inte av en annan engelsk klubb i Europa Conference League. England har i det fallet ingen representant i Europa Conference League.

FA Challenge Cup (FA-cupen)

United går, som Premier League-lag, in i omgång 3, som traditionsenligt spelas första helgen i januari. Lottning sker i samband med att omgång 2 spelas och efterföljande omgångar lottas i samband med att omgångarna spelas. I omgång 3 är det 64 lag kvar i cupen.

Cupen är en ren utslagsturnering och avgörs i ett möte där lotten avgör hemmalag till och med kvartsfinalerna. Semifinalerna och finalen spelas på Wembley.

Oavgjorda matcher i omgång 3 och 4 följs av omspel. I omspel och från och med åttondelsfinalerna gäller vid behov förlängning och straffläggning för att skilja lagen åt.

Som är standard nu för tiden gäller att omgång 5 (åttondelsfinal) spelas mitt i veckan medan övriga omgångar spelas på helgen.

För att vinna FA-cupen behöver ett Premier League-lag vinna sex matcher.

EFL Cup (Ligacupen)

I Ligacupen går lagen som är kvalificerade för Europaspel, däribland United, in i omgång 3. Övriga Premier League-lag går in i omgång 2. Omgång 3 motsvarar sextondelsfinal.

Lottningen för omgång 3 äger rum i samband med att omgång 2 spelas. Efterföljande omgångar lottas också i samband med att omgångarna spelas.

Cupen är en ren utslagsturnering. Till och med kvartsfinalerna är det enkelmöte där lotten avgör hemmalag. Oavgjorda matcher till och med kvartsfinalerna avgörs genom straffläggning. Semifinalen avgörs i dubbelmöte och om det är oavgjort efter den andra semifinalen spelas förlängning och vid behov blir det straffläggning. Finalen spelas på neutral plan på Wembley. Är det oavgjort efter full tid i finalen följer förlängning och vid behov även straffläggning.

Fifa Club World Cup (klubblags-VM)

United deltar inte den här säsongen.

Kvalificering till nästa turnering: Seger i Champions League ger en plats i nästa klubblags-VM. Fifas plan är att den ska avgöras i expanderat format sommaren 2025. Det är fortfarande inte bekräftat då åtskilliga intressenter, däribland Fifpro, motsätter sig turneringen. Enligt planen har Uefa 12 platser i turneringen, däribland de fyra Champions League-vinnarna åren 2021 till 2024. Övriga åtta platser (eller nio, ifall Real Madrid eller Manchester City vinner Champions League 2024) går till de åtta högst rankade icke kvalificerade lagen i Europa under perioden 2021 till 2024. Hur lagen rankas har ännu inte bekräftats.

Uefa Super Cup

United deltar inte den här säsongen.

Kvalificering till nästa säsong: Seger i Champions League eller Europa League.

FA Community Shield

United deltar inte den här säsongen.

Kvalificering till nästa säsong: Seger i ligan eller seger i FA-cupen. Om mästaren också vinner FA-cupen får ligatvåan spela Community Shield.

Försäsongsmatcher (herr)

United har bekräftat sju träningsmatcher och mest troligt blir det ingen ytterligare. Laget inleder i Europa med matcher mot Leeds i Oslo och Lyon i Edinburgh. Därefter flyger laget till USA där matcher mot Arsenal, Wrexham, Real Madrid och Borussia Dortmund väntar. Matchen mot Wrexham spelas dagen (nattetid i Sverige) före Real Madrid, vilket innebär att United i den matchen kommer matcha ett ungdomsbetonat lag. Försäsongen avslutas med en match mot Athletic Bilbao i Dublin.

Damlaget

Women’s Super League (WSL)

 • 29 september – 1 oktober: ligan börjar
 • 18-19 maj: ligan avslutas

Ligan startar extremt sent, först till månadsskiftet september/oktober. Detta beror dels på den stundande VM-turneringen i Australien och Nya Zeeland, som tar slut först den 20 augusti. Därefter behöver klubbarna en försäsong och sedan väntar ett landslagsuppehåll. Det är förstås fullständig idioti. Säsongsstarten är, skulle jag tippa, en månad senare än vad FA och de engelska klubbarna vill ha den.

Samtidigt tar säsongen slut en vecka tidigare än i år. Sammantaget betyder det att säsongen är tre veckor kortare.

En möjlighet, för att köpa tid, skulle vara att korta ner vinteruppehållet, som förra säsongen var nästan en månad långt. Huruvida några sådana planer finns ska jag låta vara osagt, för informationen gällande Women’s Super League är alltid bristfällig. När detta skrivs har vi till exempel ännu inte fått besked om när spelschemat släpps.

Säsongen 2023/24 blir det återigen 12 lag i WSL, med dubbelmöten för att avgöra vilka som blir engelska mästare. De tre bästa kvalificerar sig för Champions League. Bara det sista laget degraderas.

En utökning av WSL kan tyckas vara på sin plats. Några omedelbara planer på att göra så tycks emellertid inte finnas. Annat som kan vara på sin plats är att en organisation som inte är FA tar över driften av WSL. Det är av allt att döma något som önskas av både klubbar och förbund. Men några konkreta planer på hur det ska gå till tycks inte finnas.

Uefa Women’s Champions League

Manchester Uniteds damlag ska den här gången spela Europaspel för första gången. Vi går in i den andra kvalomgången i den så kallade ligavägen (league path). Då det är första gången United spelar i Europa har vi ont om rankingpoäng och kommer vara oseedade. Vi vet redan nu att Wolfsburg, PSG och Real Madrid är seedade. Ytterligare ett eller två lag ska adderas som potentiella motståndare för United (om Arsenal avancerar från omgång 1, vilket är högst sannolikt, är de seedade i omgång 2 och då blir det bara fyra motståndare kvar för United). Juventus kommer att vara seedade om de avancerar från omgång 1. Sparta Prag eller BK Häcken är klara för omgång 2 men de är rankade sexa och sjua och blir seedade bara om Arsenal och/eller Juventus misslyckas i omgång 1.

Kvalomgång 2 avgörs i ett dubbelmöte. Vinnarna säkrar en plats i Champions Leagues gruppspel.

Totalt 16 lag spelar gruppspel. Lagen delas in i 4 grupper om 4 lag. Dubbelmöten i gruppen väntar och de två bästa lagen i gruppen avancerar till kvartsfinal. Kvartsfinalerna och semifinalerna avgörs i dubbelmöten medan finalen avgörs i en match på neutral plan, 2024 på San Mamés i Bilbao i Spanien.

Kvalificering till nästa säsong: De tre bästa lagen i WSL kvalificerar sig för Europaspel, i form av (kval till) Champions League.

England är fyra på Uefas nationsranking. Bara de tre högst rankade nationerna (Frankrike, Tyskland och Spanien) har en garanterad plats i gruppspelet. Preliminärt betyder det att den engelska mästaren går in i den andra och sista kvalomgången, på mästarvägen (champions path). I händelse av att Frankrikes, Tysklands eller Spaniens mästarlag vinner Champions League 2024 lämnas en plats i gruppspelet vakant och den går i så fall till den engelska mästaren. Så skedde 2023, varför Chelsea är klara för gruppspel redan nu.

Mest troligt kommer England ligga kvar som fyra på Uefas rankning de närmaste åren, även om Spanien är inom teoretiskt räckhåll. England kan realistiskt sett inte rasa på rankingen inom närtid.

Ligatvåan går in i kvalomgång 2 och måste vinna ett dubbelmöte för att säkra en gruppspelsplats.

Ligatrean går in i den första kvalomgången och måste där besegra två motståndare i enkelmöten för att gå vidare till andra kvalomgången, där ett dubbelmöte alltså väntar.

Women’s FA Challenge Cup

I damernas FA-cup går lagen från de två högsta divisionerna in i omgång 4, då det återstår 32 lag. Precis som på herrsidan är det en ren utslagsturnering. Till och med semifinalerna avgör lotten vilka som spelar på hemmaplan. Finalen spelas på Wembley. Förlängning och straffläggning är det som gäller vid oavgjort i samtliga omgångar. Vi har inga omspel i damernas FA-cup.

Finalen i FA-cupen spelas helgen före den sista ligaomgången.

FA Women’s League Cup

I damernas ligacup deltar lagen från de två högsta divisionerna. Formatet har förändrats gång på gång och eventuella ändringar i formatet meddelas sent.

Troligast får anses vara att formatet som har nyttjats de två senaste säsongerna används på nytt:

 • Lagen som ska spela gruppspel i Champions League går in i cupen först i kvartsfinal.
 • För övriga 21-23 lag (beroende på hur det går för Manchester United och Arsenal i Champions League-kvalet) väntar gruppspel, där lagen delas in geografiskt och sedan lottas in i fem grupper.
 • I gruppspelet är det enkelmöten och efter oavgjorda matcher följer straffläggning för en bonuspoäng.
 • Gruppvinnarna går till kvartsfinal. Om något engelskt lag misslyckas i Champions League-kvalet (inte alls omöjligt) får bästa grupptvåan (eller de två bästa grupptvåorna) en kvartsfinalplats.
 • Kvartsfinal, semifinal och final avgörs i enkelmöten. Lotten avgör hemmalag i kvartsfinal och semifinal, finalen spelas på neutral plan (ny arena – vanligen ingen av de större i landet – varje säsong, meddelas under säsong).

Women’s FA Community Shield

United deltar inte den här säsongen. Det är högst oklart om något lag gör det.

Kvalificering till nästa säsong: Seger i ligan eller seger i FA-cupen. Om mästaren också vinner FA-cupen får antingen ligatvåan eller laget som förlorar FA-cupfinalen spela Community Shield. Ja, förutsatt att matchen spelas. Det finns inga garantier för det. Matchen spelades 2000 till 2008 och tog sedan ett uppehåll till 2020. Därefter har den inte spelats.

Försäsongsmatcher (dam)

Inga försäsongsmatcher har ännu bekräftats.

Ungdomslagen

Ligaspel ungdomslagen

Säsongen 2022/23 deltog 25 klubbar i Premier Leagues ungdomsligor. Huruvida antalet förändras till säsongen 2023/24 återstår att se (för att delta måste klubbarna ha en kvalificerad akademi, vilket många klubbar tycks anse är för dyrt).

Premier League 2

Premier League 2 är numer en U21-serie. Formatet för säsongen 2023/24 har ännu inte bekräftats. Det finns förslag om att skrota det existerande formatet med två divisioner. Besked föreligger efter Premier Leagues årsmöte.

U18 Premier League

Uniteds U18 kommer som vanligt att spela i U18 Premier League. Lagen är regionalt indelade i två serier. United spelar i den norra serien, där det förra säsongen var 13 lag totalt. Dubbelmöte mot alla lag väntar och laget som vinner serien ställs mot vinnaren av den södra serien i den nationella finalen. Såvitt jag vet finns inga förslag om att ändra formatet på U18-serien. Däremot lyfts det emellanåt tankar om att ändra åldersstrukturen, men någon förändring tycks inte vara aktuell just nu.

EFL Trophy

Såvitt jag vet har det ännu inte bekräftats att United kommer att delta. Något annat skulle emellertid förvåna oerhört. Uppdatering: Uniteds deltagande bekräftades den 14 juni.

Totalt deltar 16 inbjudna akademilag tillsammans med de 48 lagen från League One och League Two. Akademilagen måste matcha minst sex U21-spelare och får maximalt matcha två spelare äldre än 21 år som före säsongens start gjort 40 seniormatcher eller mer (för att röra till det ännu lite mer har EFL och Premier League olika definitioner av U21-spelare). Lagen från League One och League Two spelar med sina a-lag (om än ofta med en reservbetonad startelva).

I gruppspelet delas lagen in i 16 grupper om 4 lag, med ett akademilag i varje grupp. Det är enkelmöten i gruppspelet och akademilagen spelar samtliga matcher på bortaplan. Oavgjorda gruppspelsmatcher avgörs på straffar, där vinnaren får en bonuspoäng. De två bästa lagen i varje grupp går till slutspel.

I slutspelet – som inleds med sextondelsfinal – är det enkelmöten hela vägen. Till och med semifinalerna går det direkt till straffar om matchen är oavgjord efter full tid. I finalen spelas förlängning vid behov.

Gruppvinnaren får hemmaplansfördel i sextondelsfinalen. Akademilagen kan emellertid beviljas dispens att få spela en hemmamatch på bortaplan (United har valt bortamatch de gånger laget har vunnit gruppen, då klubben resonerar att det är positivt för spelarnas utveckling med spel på bortaplan).

Till och med åttondelsfinalerna är lagen regionalt indelade i norr och söder.

Uefa Youth League

Uefa Youth League är en U19-turnering, där gruppspelet går parallellt med gruppspelet i Champions League. Vanligen spelas matcherna samma dagar som Champions League-matcherna, med avspark tidigare på dagen.

Det finns också en väg för 32 inhemska juniormästare – Champions Path – vars a-lag inte kvalificerade sig för Champions League. Där spelas dubbelmöten i två omgångar för att ta fram åtta slutspelslag.

I slutspelet går gruppvinnarna till åttondelsfinal medan grupptvåorna får spela playoff mot lag från Champions Path. Champions League-lagen spelar på bortaplan i playoff.

Hela slutspelet avgörs sedan i enkelmöten och från åttondelsfinalerna är lottningen oseedad. Semifinalerna och finalen spelas på neutral plan i Nyon.

Kvalificering till nästa säsong: United har två vägar till Uefa Youth League. Den första är att a-laget kvalificerar sig för Champions League. Den andra är att Uniteds U18 blir engelska mästare.

FA Youth Cup

Inga datum har ännu bekräftats.

FA Youth Cup är en U18-cup där det numer är enkelmöten genom hela cupen. Lotten avgör hemmaplan i samtliga omgångar, finalen inkluderad. Ingen seedning gäller. Precis som i herrarnas FA-cup går United in i omgång 3, då det återstår 64 lag.

Övriga cuper (ungdom)

Inga detaljer bekräftade.

U18 Premier League Cup är juniorlagets motsvarighet till Ligacupen. Gissningsvis återanvänds formatet från säsongen 2022/23. Cupen börjar med ett gruppspel där lagen delas in i sju grupper om 4 lag. Eftersom det bara finns 25 kvalificerade akademier bjuds tre klubbar in. Lottningen har varit regionalt anpassad, med två lag från norr och två lag från söder i varje grupp. Enkelmöten gäller i gruppspelet. Gruppvinnarna och den bästa grupptvåan avancerar till kvartsfinal. I slutspelet är det enkelmöten där lotten avgör hemmalag.

Premier League International Cup gjorde comeback säsongen 2022/23. Cupen har arrangerats sju gånger och United har deltagit vid fyra tillfällen. Så huruvida United deltar ska vi låta vara osagt. Den gångna säsongen deltog 24 lag, 12 engelska och 12 internationella. Lagen delades in i tre grupper med fyra engelska och fyra internationella lag i varje grupp. De engelska lagen spelade bara mot de internationella, så det blev fyra matcher för varje lag. De två bästa i varje grupp samt den bästa grupptrean gick till kvartsfinal. I slutspelet var det idel enkelmöten. Samtliga matcher i turneringen spelades på engelsk mark.

Andra cuper blir det nog inte, men på ungdomssidan är det alltid lite ovisst.

Försäsongsmatcher (ungdom)

Juniorlaget drar till Nordirland i slutet av juli, där United ska spela mot Hertha Berlin, Liverpool och Valencia i en specialturnering under SuperCupNI. U21 har en match mot Altrincham inplanerad.

Fler försäsongsmatcher kommer säkerligen att tillkomma.

Landskamper 2023/24

Herrar

 • 21 juni – 8 juli: U21-EM
 • 24 juni – 16 juli: Concacaf Gold Cup
 • 3-16 juli: U19-EM
 • 4-12 september: landskamper
 • 9-17 oktober: landskamper
 • 10 november – 2 december: U17-VM
 • 13-21 november: landskamper
 • 12 januari – 10 februari: AFC Asian Cup
 • 13 januari – 11 februari juli: Africa Cup of Nations
 • 18-26 mars: landskamper
 • sen vår/tidig sommar: U17-EM
 • 3-11 juni: landskamper (ej Uefa)
 • 14 juni – 14 juli: EM
 • 14 juni – 14 juli: Copa América
 • sommaren: U19-EM
 • 24 juli – 9 augusti: OS (U23)

Turneringar som inte spelas den här säsongen:

 • VM spelas nästa gång sommaren 2026
 • U20-VM spelas nästa gång våren/sommaren 2025

Damer

 • 18-20 juli: U19-EM
 • 20 juli – 20 augusti: VM
 • 18-26 september: landskamper
 • 23- 31 oktober: landskamper
 • 27 november – 5 december: landskamper
 • 19-28 februari: landskamper
 • 20 februari – 10 mars: Concacaf W Gold Cup
 • 1-9 april: landskamper
 • sen vår: U17-EM
 • 27 maj – 4 juni: landskamper
 • sommaren: U19-EM
 • sommaren: U20-VM
 • 25 juli – 10 augusti: OS

Turneringar som inte spelas den här säsongen:

 • Women’s Africa Cup of Nations spelas nästa gång 2024
 • U17-VM spelas nästa gång hösten 2024
 • Copa América Femenina spelas nästa gång 2025
 • EM spelas nästa gång 2025
 • AFC Women’s Asian Cup spelas nästa gång 2026
 • Concacaf Women’s Championship spelas nästa gång 2026
 • OFC Women’s Nations Cup spelas nästa gång 2026