Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Dessa spelare stannar hemma / Hälso-uppdatering gällande van der Sar / Russos ersättare?

I dagens Unitedsvep så går vi igenom listan av spelare som inte rest med laget till Norge för att fortsätta sina återhämtningar efter skadebekymmren. Vi kan även rapportera en positiv uppdatering gällande hälsan hos Edwin van der Sar, som i fredags drabbades av en hjärnblödning. I övrigt så rapporterar vi om Alessia Russos potentiella ersättare.

Dessa spelare stannar hemma

Fyra A-lagspjäser stannar hemma vid Carrington för att fortsätta sina rehabiliteringar efter skadedrabbningar under den gångna säsongen.

Anthony Martial har inte rest med truppen till Norge då fransmannen åkte på en skada under ligaavslutningen mot Fulham den 28:e maj.

Donny Van de Beek, Antony och Dean Henderson är tre andra spelare som stannar på hemmaplan för att fortsätta med sina respektive rehabiliteringsfaser.

Hälso-uppdatering gällande van der Sar

Det var i fredags som vi fick de läskiga nyheterna att den förra United-målvakten Edwin van der Sar drabbats av en hjärnblödning. Vi har nu fått en uppdatering som indikerar att holländaren är i stabilt skick men fortsatt intensiv-vårdas.

Vi på Muss önskar såklart Edwin en fortsatt stabil och säker återhämtning.

Russos ersättare?

Manchester United har identifierat den brasilianske anfallaren Kerolin som en potentiell ersättare till Alessia Russo som har lämnat klubben för Arsenal.

United sägs också vara redo för att lägga ett stort bud för brassen som just nu spelar sin fotboll för North Carolina Courage i den amerikanska högsta-ligan. Kerolin har imponerat i NWSL denna säsong med 8 mål på 13 matcher.