Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Landslagsspelare åter / Hanson och Thomas från start i seger / Van der Sar hemma i Holland

Uniteds många landslagsspelare är åter på Carrington. Bilder finns att beskåda på Uniteds officiella hemsida. Därutöver kan vi rapportera att Edwin van der Sar har flyttats till sjukhus hemma i Holland med oförändrat tillstånd.

Landslagsspelare åter

Ett antal spelare har återkommit till Manchester och Carrington för att ladda upp inför veckans matcher och den kommande USA-turnén. Bekanta ansikten som Casemiro, Fernandes, Rashford, Shaw och Eriksen har fångats på bild vid återkomsten.

Samtliga landslagsspelare fick lite extra ledighet efter landslamper i EM-kval och träningsmatcher under juli månad, men nu är de alltså åter inför veckan som kommer och stundande USA-turné. De kommer dock sannolikt inte följa med till Skottland och spela mot Lyon enligt Erik ten Hag.

Hanson och Thomas från start i seger

Manchester Uniteds skotska anfallsduo Martha Thomas och Kirsty Hanson spelade från start igår mot Nordirland. Skottland vann komfortabelt med 3-0 och Thomas gjorde ett av målen. Thomas satte 3-0 i den 39 minuten vilket var hennes tionde mål i landslaget sedan 2020.

Van der Sar hemma i Holland

Edwin van der Sar har flyttats till ett sjukhus hemma i Holland. Han är fortfarande under intensivvård efter hjärnblödningen han ådrog sig men hans tillstånd är inte livshotande. Han rapporteras kommunicera med familjen.

Van der Sar kommer att genomgå fortsatta undersökningar. Familjen uttalar igen att de är överväldigade av allt stöd och och säger att de hoppas han kan starta sin rehabilitering inom kort.