Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Mer om Onana / Kaptenen till London? / Ungdomsmatch slutade med kryss

Ett snabbt litet svep där Onana kommer närmare och närmare, West Ham suktar efter vår kapten och ungdomarna spelar match i Gainsborough.

Onana överens med United

För varje dag så verkar André Onana ta några myrsteg närmare Manchester. Och nu så rapporterar The Athletic att Manchester United och André Onana idag kommer komma överens om ett avtal. United siktar på att göra det klart med Onana i tid för försäsongen i USA nästa vecka. Om så blir fallet följer Onana med på flyget till New York på onsdag. Om inte ansluter kameruniern till truppen senare.

Det personliga mellan klubben och spelaren har aldrig varit ett problem enligt rapporter, då målvakten sägs vara redigt sugen på att spela fotboll i Manchester för sin gamla tränare. Onana sägs skriva på ett femårskontrakt. En transfersumma mellan United och Inter är på god väg att fastställas och det förväntas bli en kompromiss klubbarna emellan; Uniteds inledande bud låg på 45 miljoner pund och Inters värdesättning på 60 miljoner pund.

West Ham fiskar i Maguirevatten

Vår kapten Harry Maguire har minst sagt ett tufft år i bagaget. Mittbäcken har vistats på bänken större delen av säsongen och det har susats om en eventuell flytt.

Nu sägs West Ham vara sugna på att få Maguires signatur, enligt bland annat The Telegraph. Londonklubben var redan i januari intresserade av att plocka in Maguire men i och med Declan Rices flytt en dryg mil västerut till Arsenal har West Ham lite extra klirr i kassan. Trots det sägs ett låneavtal vara att föredra i det här stadiet.

Trots intresset för Maguire sägs inte kaptenen vara särskilt taggad på en flytt. Kaptenen har tränat på egen hand i Portugal under försäsongen och försöker kämpa för sin plats i laget.

Ungdomarna kryssade i Gainsborough

Utöver seniorlaget laddar även ungdomslaget för en ny säsong. Deras uppladdning består bland annat av en träningsmatch mot sjundedivisions-laget Gainsborough Trinity, en match som spelades under gårdagen.

United fältade ett ungdomligt lag bestående till största delen av U18-laget, med 21-åriga Teden Mengi som skipper. Yngst på plan var 15-åriga Bendito Mantato. United, som spelade med två olika elvor i vardera halvlek, fick öppna målskyttet efter bara 7 minuter genom 16-åriga Shea Lacey. Innan halvtid fick en herre vid namn McCauley Shelgrove göra 1-1 för hemmalaget, ett resultat som stod sig till 90 minuter.