Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

United bekräftar
Försvarsklippan Mannion skriver nytt kontrakt

Vi nås idag på morgonen av nyheten av damlagets försvarsklippa Aofie Mannion har skrivit på ett nytt kontrakt med Manchester United. Mannion kom förra säsongen tillbaka efter en jobbig skada och blev direkt matchens lirare i den viktiga segern över Arsenal med 1-0. 

Irländska Aofie Mannion kom till klubben 2021 från Manchester City och har hittills hunnit spela 28 matcher i den röda tröjan. Nu är det alltså klart att Mannion blir kvar.

27-åringen säger själv:

Jag är så glad att stanna här i United. Det var ett enkelt val för mig och jag är verkligen nöjd att kunna fortsätta denna resa och se var vi kan ta oss kommande säsonger.

Marc Skinner säger:

Aoife är en nyckelspelare i vår trupp på och utanför planen och visar ständigt de värden och ledaregenskaper som krävs för att spela för Manchester United. Vi är väldigt glada att Aofie vill fortsätta hennes karriär här med oss, och detta nya kontrakt är ett bevis på hennes hårda arbete och engagemang i den röda tröjan.

Kontraktslängden är ännu inte avslöjad.