Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

31 spelare reser till USA
Mainoo, Gore och Forson gör landslagsspelarna sällskap

Manchester United har bekräftat en trupp på 31 spelare som reser till USA för sommarens stora försäsongsturné. De från semestern sent återvändande landslagsspelarna gör sällskap med ett fåtal ungdomar och övriga ordinarie a-lagsspelare.

Det förmodade nyförvärvet André Onana är givetvis inte namngiven i den resande truppen men alla indikationer är att han ansluter inom kort. De senaste uppgifterna är att han i bästa fall kan presenteras som Unitedspelare imorgon och därefter resa till USA, men det återstår att se.

Målvakter: Bishop, Heaton, Henderson, Vítek
Försvarare: Dalot, Fernández, Lindelöf, Maguire, Martínez, Shaw, Varane, Wan-Bissaka, Williams
Mittfältare: Amad, Antony, Casemiro, Eriksen, Fernandes, Gore, Hannibal, Mainoo, McTominay, Mount, Pellistri, Sancho, Van de Beek
Anfallare: Elanga, Forson, Garnacho, Martial, Rashford

United kommer att resa med en yngre trupp till San Diego för matchen mot Wrexham. Det är bekräftat att Jonny Evans kommer ingå i den truppen. Det är möjligt att några av de yngre förmågorna från huvudtruppen ansluter till San Diego.

Går vi lagdel för lagdel så är det anmärkningsvärt att Matej Kovár inte är med i truppen. Varför får vi ingen förklaring till. Kanske är det nära förestående att han ska lämna på lån eller så är han öronmärkt för spel mot Wrexham. Vi har ändå en tjeckisk målvakt på flyget, då Radek Vítek följer med.

Vi noterar även Dean Henderson bland de resande. Tom Heaton är tillbaka i truppen efter att ha missat Lyon av okänd anledning (kanske för att tanken var att Kovár skulle stå hela matchen).

Bland försvararna noterar vi Álvaro Fernández. Med Tyrell Malacia frånvarande på grund av skada kan det finnas en öppning för Fernández.

Förutom Malacia noterar vi att Eric Bailly och Alex Telles saknas. Det är svårt att tolka det på annat sätt än att de har gjort sitt i Manchester United.

Bland mittfältarna noterar vi Dan Gore och Kobbie Mainoo, som båda imponerat under de inledande träningsmatcherna. Yngre förmågor som Amad och Hannibal är också med.

Fred saknas däremot. Detta av personliga orsaker. Förväntan är att han ansluter till truppen i USA inom kort.

Bland anfallarna ser vi att Omari Forson får chansen. Dessutom noterar vi att Anthony Martial efter den senaste skadan nu är i tillräckligt bra skick för att resa.