Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

United bekräftar
Björn Hardley flyttar hem till Nederländerna

Manchester United meddelar på torsdagskvällen att ungdomsspelaren Björn Hardley lämnar klubben på permanent basis. Ny adress för den 19-åringe mittbacken är nederländska Utrecht.

Övergången innebär därmed att Hardley flyttar till hemlandet efter att ha spenderat fyra år i Uniteds ungdomslag, där det under föregående säsong framför allt blev spel i U21-laget. Han representerade bland annat laget i EFL Trophy och gjorde i ligaspelet 27 matcher. På dessa noterades han för ett mål.

I Utrecht kommer 19-åringen initialt att spela med ungdomslaget, men på sikt säkerligen växa in i kostymen och ta en plats i A-truppen.

Hardley kom till United 2019 från NAC Bredas akademi och samlade till slut på sig 85 matcher för United och gjorde totalt tre mål. Något framträdande i herrlaget blev det inte, men han fanns med på bänken när United mötte Young Boys i Champions League säsongen 2021/22.

Vi tackar Björn Hardley för tiden i United och önskar honom lycka till i Utrecht!