Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Evans kan bli kvar / Brandon Williams kan lämna / Montoya aktuell

Veteranen Jonny Evans kan bli kvar i Manchester United över säsongen, Brandon Williams kan lämna och en snart 33-årig colombianska kan ansluta till klubben. Det är med andra ord en helt vanlig dag i transfer världen. 

Evans kan bli kvar

Jonny Evans skrev under sommaren på ett kortidskontrakt med Manchester United för att få delta på deras försäsongsturné. Nu påstår The Belfast Telegraph att United är nära att erbjuda Evans ett kontrakt som sträcker sig över ett år. Evans som har hunnit fylla 35 år har imponerat på ten Hag under försäsongen med hans ledaregenskaper och erfarenhet.

Evans kom igenom Uniteds akademi och gjorde nästan 200 matcher innan han flyttade till West Bromwich Albion år 2015. Evans första sejour i United blev minst sagt lyckad med tre Premier League titlar och år 2008 vann han Champions League med klubben.

 

Daniela Montoya aktuell för United

Daniela Montoya är enligt hennes egen agent aktuell för en flytt till Manchester United. Daniela Montoya utgår oftast från en defensiv roll på mittfältet. Montoya är född år 1990 och fyller således 33 år iår. Lägg till detta att Montoya aldrig har spelat i en europeisk klubb. Däremot har Montoya 56 matcher för det colombianska landslaget. Montoya är inte en bjässe och mäter 158 centimeter. Vi bör  dock ta uppgifterna med en grävskopa salt eftersom de kommer från hennes egen agent.

Leeds intresserade av Brandon Williams

Under gårdagen inkom rapporter från Miguel Delaney gällande att Leeds skulle vara intresserade av Brandon Williams. Williams spenderade 2021/22 säsongen på lån i Norwich City där han under en kort period arbetade tillsammans med Leeds nuvarande tränare Daniel Farke.

Vidare skriver Delaney att United samt ten Hag önskar att alla utgående spelare lämnar på permanenta transfers och inte på lån. Detta för att finansiera ombyggnaden av laget samt nästa transfer, Sofyan Amrabat.

United skall vara villiga att släppa Williams men mycket skall bero på hur spelaren själv känner. Williams har gjort 51 matcher för Manchester Uniteds A-lag.