Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Trovärdiga uppgifter
Harry Maguire säljs till West Ham

Harry Maguires tid i Manchester United har av allt att döma kommit till sin slutstation. På onsdagen nås vi av uppgifter som säger att Manchester United har kommit överens med West Ham United om den engelska landslagsmittbackens övergång till Londonklubben.

Lauire Whitwell på The Athletic rapporterar att United har accepterat ett på 30 miljoner pund för Maguire. Det personliga avtalet uppges inte vara något problem.

Även Simon Stone på BBC, Jacob Steinberg på Guardian och Sky Sports News har nåtts av samma uppgifter. Så av allt att döma kommer övergången bli av. Fortfarande återstår detaljer att lösa, så övergången blir näppeligen klar till helgens ligapremiär men det torde nu bara vara en tidsfråga.

West Ham jagar även Scott McTominay men där uppges United ha nobbat ett bud på 30 miljoner pund. Huruvida West Ham återkommer med ett förbättrat bud återstår att se.

Res med oss till Manchester!