Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Transferrykten i bägge lagen / England tuffar på / Fred säger adjö

Ett sent söndagssvep serveras här. Det blir bland annat transferrykten, lite engelskt VM-fokus samt en hälsning från Fred.

Vi noterar även att U18 vann sin ligapremiär med stora siffror mot Middlesbrough.

Unitedspelare till semifinal

England gnetar på i världsmästerskapet nere i Australien och besegrade i lördags Colombia med 2-1.

Unitedspelarna Mary Earps och Ella Toone fanns med från start och spelade bägge hela matchen. Katie Zelem fick dock se hela matchen från bänken.

Det stod 1-1 fram till dryga timmen spelad, men då klev den före detta Unitedforwarden Alessia Russo fram och gjorde det avgörande målet.

I semifinal väntar nu värdnationen Australien på onsdag.

Juniorerna övertygade i premiären

Uniteds U18-lag reste norröver för möte med Middlesbrough i ligapremiären och såg till att det blev en ensidig historia.

4-0 skrevs slutresultatet till efter att samtliga mål fallit i första halvlek. James Nolan satte 1-0 på straff efter bara fem minuters spel och ledningen utökades en kvart senare av Reece Munro.

Ethan Williams drog strax innan paus till med ett kanonskott som innebar 3-0 och bara minuter därpå skulle backkollegan till Munro, Louis Jackson kliva fram och sätta 4-0 efter en hörna.

Andra halvlek var en ensidig och tämligen avslagen historia, där det var United som var närmare att utöka ledningen snarare än hemmalaget att komma ikapp.