Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

United bekräftar
Clinton lånas ut till Spurs

United har idag bekräftat att ett låneavtal har slutits mellan United och Tottenham Hotspur som innebär att Grace Clinton spenderar nästa säsong som Spursspelare.

Grace Clinton anslöt till United från Everton förra sommaren, men har ännu inte gjort ett framträdande i A-laget. 20-åringen spenderade halva säsongen på lån i Bristol City i andradivisionen där hon gjorde stort avtryck. Trots att Marc Skinner gav den unge mittfältaren lovord efter lånet i Bristol blir det nu ännu en till säsong på lån, denna gång i norra London och ligarivalen Tottenham.

Enligt Marc Skinner är Clinton helt klart en spelare med hög potential, och Skinner hoppas att Clinton får värdefull erfarenhet:

Det här lånet är nästa steg i Graces långtidsutveckling i Manchester United och en utmärkt chans för henne att få värdefull erfarenhet i den väldigt konkurrenskraftiga WSL – efter hennes lyckade lånesejour i Bristol City förra säsongen.

Vi kommer åter igen ha ett öga på Grace och ser framemot att åter välkomna hennes kreativitet i truppen nästa säsong.

All lycka till i London, Grace!