Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Sancho i ordbråk med Ten Hag / Martínez är ok / Onana återvänder till Kamerun

Måndagens nyhetssvep tar vid efter den smärtsamma förlusten igår och vi blickar nu framåt. Men först ett landslagsuppehåll. Den stora nyheten idag är förstås orden som Ten Hag uttalade om Sancho igår och Sanchos respons på det.

I övrigt kan vi rapportera om att Lisandro Martinez verkar ok för landslagsspel och att även Onana spelar med Kamerun. 

Sancho i ordbråk med Ten Hag

Som om det inte vore nog med problem i Manchester United efter turer med Mason Greenwood, Glazers med mera så får vi nu ett ordbråk mellan Erik Ten Hag och Jadon Sancho. Efter matchen igår förklarade Ten Hag att Jadon Sancho inte var uttagen denna på grund av att han inte nådde upp till nivå i träningen. Detta förnekades väldigt explicit av Sancho på twitter.

Det hela bådar naturligtivs inte gott för stämningen i och runt laget och vi lär fortsätta med uppdateringar om det här.

 

Frågan är nu om det är slutspelat även för Jadon Sancho i den röda tröjan.

Martínez är ok

Både Lisandro Martinez och Lindelöf fick utgå från gårdagens match vilket naturligtvis inte förbättrade chanserna att hålla poängen mot Arsenal på slutet. Av allt att döma är Martínez ändå ok och har rest med Garnacho för spel med Argentina under upphållet. Gott så.

Lindelöf verkar också vara ok då han fick utgå på grund av illamående. För Sveriges del hoppas vi det är lindrigt.

Onana återvänder till Kamerun

Det har spekulerats fram och tillbaka om André Onana ska komma till spel med Kamerun eller inte efter att han åter igen blivit uttagen. Nu vet vi att han ansluter till sitt hemland inför matchen mot Burundi.

Onana själv uttalar sig och är stolt att åter igen få representera sitt hemland. Hans tweet följs av en översättning till svenska i google translate (se även på engelska ur The Athletic ovan).

Keane överfallen efter match

Enligt The Guardian överfölls Roy Keane av en åskådare igår efter matchen mot Arsenal.  Det ska ha kommit ut bilder på det förmodade överfallet strax efter och det hela har nu blivit föremål för en polisutredning.

U21 tappade fem mål

U21-laget lyckades igår med den märkliga uppgiften att tappa 5-0 till 5-5 i en match mot Sunderland. Det såg alltså länge ut som laget skulle följa upp storsegern mot Stoke (10-1) med en ny målkavalkad. Laget tappade dock snabbt den stora ledningen i andra halvlek och nu väntar vila i tre veckor för laget.

Uniteds mål gjordes av Joe Hugill (2), Omari Forson (2) och Shola Shoretire.

Res med oss till Manchester!