Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Två kvinnor anklagar Antony / Amrabat skadad / Sancho åter i blåsväder

Ett kort svep idag, men inte med många guldkorn att bjuda på. Olyckor kommer sällan ensamma, och idag har vi tre dåliga nyheter att bjuda på. Bland annat kommer flera kvinnor fram och anklagar Antony, Amrabat är skadad och Sancho är i ytterligare blåsväder.

Ytterligare två kvinnor anklagar Antony

Utöver Antonys ex-flickvän har två kvinnor till klivit fram och anklagat Antony för våldsamt beteende.

Den första, och hittills mest uppmärksammade, är en kvinna vid namn Rayssa de Freitas som redan i maj förra året anmälde Antony till polisen i São Paulo. Enligt de Freitas hade en utekväll slutat i Antonys bil, där ett bråk bröt ut efter att de Freitas vägrat följa med Antony, en kvinna i hans sällskap och hans frisör till en annan destination. De Freitas rymde från bilen vid ett trafikljus och efter ett besök på polisstationen fick hon sjukhusvård för sina skador.

Ytterligare en kvinna kommer på söndagkvällen genomföra en intervju på Record TV, Brasiliens näst största TV-kanal. Kvinnan anklagar Antony för att ha försökt tvinga henne till samlag, varpå Antony tryckte henne mot en vägg som resulterade i huvudskador.

Antonys ex-flickvän befinner sig just nu i Brasilien och har gjort sig tillgänglig för myndigheterna. I polisanmälningen som gjordes i England under veckan rubriceras fyra olika brott: trakasserier, misshandel, olaga frihetsberövande och allvarlig kroppsskada. Antony nekar brott.

Amrabat drar sig ur landslagssamlingen

De dåliga nyheterna lägger sig på hög den senaste tiden. Nu är det bekräftat att vår nya mittfältare Sofyan Amrabat inte kommer att delta i Marockos nästa landslagssamling inför deras sista Cup of Nations-kvalmatch mot Liberia på söndag. Anledningen är en skada, vars allvarlighet inte är helt klarlagd. Amrabat ersätts i truppen av Yahya Jebrane.

Sancho har förlorat kampen om omklädningsrummet

Enligt Mark Ogden på ESPN har spelartruppen tröttnat på Jadon Sancho. Spelarna sägs köpa Ten Hags inställning till Sancho, eftersom samma pekpinne används på alla i truppen, oavsett status.

Sanchos insatser i träning och på plan samt hans personlighet har enligt uppgift orsakat irratation inuti klubben.

Sancho hamnade i blåsväder efter sitt Twitterinlägg där han till synes viftar bort Ten Hags hävdan att han inte har presterat i träning, och kallade sig själv för en ”syndabock”. Inlägget ligger ännu kvar på Sanchos Twitter.

Enligt ESPN ska samtal mellan Ten Hag och Sancho hållas innan matchen mot Brighton den 16 september där anfallerens framtid ska redogöras.