Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Antony talar ut / Tuanzebe hittar klubb

Dagens Unitedsvep tacklar det pågående dramat angående Antony, där spelaren har gått ut i en TV-intervju för att försvara sig efter anklagelserna om våld i hemmet. Vi kan även rapportera att Axel Tuanzebe hittat ny klubbadress.

Antony talar ut

Som ni alla vid detta lag vet så har Antony anklagats av tre olika kvinnor för överfall i hemmet, något som Antony själv har nekat på sociala medier. 23-åringen från Sao Paulo har nu valt att tala ut genom en TV intervju med brasiliansk media, när han ännu en gång nekar anklagelserna samt ger sin detaljerade version av händelserna angående Gabriela Cavallin.

Vi åt lunch tillsammans, som vanligt. Vi pratade, som vanligt. Allt lugnt. Något som irriterade henne var när jag sa: ‘Jag måste gå, för jag har saker att göra också.’ Jag sa till henne att jag behövde gå och vid den tidpunkten blev det bråk. Jag satt på sängen. Hon tog tag i mitt ansikte. Hon vände. Hon slog sönder en kopp, slog sönder en tallrik, hon kom emot mig. I det ögonblicket höll jag henne. Jag klämde henne inte, gjorde ingenting. Jag sa till henne: ‘Lugna ner dig, lugna ner dig , lugna ner dig’.

Antony fortsätter att försvara sig genom att neka flera andra anklagelser från Cavallin samt den tredje kvinnan Ingrid Lana. Lana påstår att Antony hade knuffat henne mot en vägg och försökt sig på sexuella övergrepp när kvinnan besökte hans hus i England förra oktober.

Negativt. Negativt. Jag är 100 procent säker på att jag aldrig rört någon kvinna. 100 procent. Jag är säker. Jag kommer att ta fram beviset och folk kommer att förstå. De kommer att se sanningen.

En tårande Antony fortsätter att neka anklagelser om överfallen på dessa kvinnor och verkar säker på att hans fotbollskarriär inte är över.

Det är inte lätt när man blir korsfäst. Tror du att jag inte vill prata, försvara mig? För att visa allmänheten vem jag verkligen är? Jag vill. Jag vet sanningen och sanningen kommer att komma fram. Jag vet att många massakrerar mig. Men sanningen kommer alltid fram. United känner till utredningen. De följer allt och kommer att fortsätta att göra det.

Tuanzebe hittar klubb

Redan i juni så stod det klart att Axel Tuanzebe skulle lämna Manchester United efter 17 år i klubben då hans kontrakt utgick. Nu så har 25-åringen äntligen hittat sin nya klubb.

Det blir Kieran McKennas Ipswich Town som plockar in mittförsvararen på en gratis övergång. Tuanzebe har skrivit på ett ettårs-kontrakt med Championship klubben med en option på ett ytterligare år. Spelaren var med och provtränade med Ipswich under den gångna veckan och ansluter nu till Kieran McKennas ny-uppflyttade lag tillsammans med Brandon Williams som lånats ut till Ipswich inför säsongen.