Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Maguires mamma i försvar / Martinez tveksam / Hopp för Amrabat

Dagens nyhetssvep innehåller en stor dos silly, denna gången med fokus på damernas silly. Samtidigt rapporterar vi att Martinez kan komma att missa helgens match mot Brighton. 

U-19 damer England

Rabjohn och Simpson skall representera U-19 England i deras möten med Tyskland och Danmark. Se hela truppen här.

Maguires mamma i försvar

Ett flertal profiler däribland Gareth Southgate och Rio Ferdinand har de senaste dagarna gått ut i försvar för Harry Maguire efter hans självmål mot Skottland. Maguire är kanske den spelaren i världen som får mest hat, både av fans och av övriga troll som sitter hemma vid sin datorn och gör sig roliga på Harrys bekostnad. Nu har det gått såpass långt att Harry Maguires mamma har gått ut i försvar för spelaren. Läs vad Harrys mamma hade att säga här.

U-23 damer England

Englands U-23 landslag har nu satt sitt trupp inför kommande landslagssamling där de skall ta sig ann Norge och Belgien. Vi finner Manchester United spelaren Grace Clinton i truppen.

 

Damer i Skottland

Även Skottland har tagit ut sin landslagstrupp inför mötena mot England samt Belgien. Vi känner igen två namn i form av Martha Thomas (kan snart komma att lämna Manchester United) samt Emma Watson.

Amrabat och Martinez tveksamma

James Ducker skriver att det finns ett hopp att Amrabat skall få speltid under lördagens match mot Brighton. Samtidigt skriver Ducker att det är tveksamt att Lisandro Martinez kommer till spel. Den som lever får se helt enkelt.

Damer i Wales trupp

Middleton-Patel, Ladd och Evans är uttagna för Wales kommande landslagssamling där de möter nordiska länder i form av Island och Danmark.

 

Rykten på damsidan

Det är endast timmar kvar av damernas transferfönster och således är aktiviteten hög. Därav sammanställer vi här dem mest aktuella ryktena. Rich Laverty rapporterar att Manchester United utforskar att låna in anfallaren Melvine Malard, som för närvarande spelar i Lyon. Den franska anfallare är fostrad i Lyon och har hittils gjort 36 mål på 90 framträdanden. Även Anton Toloui på Sky Sports bekräftar detta ryktet men tilläger att den kan bli ont om tid.

Anton Toloui skriver även att Gabby George har klarat sin läkarundersökning och ser ut att ansluta till klubben för en transfersumma på 150 tusen pund. Han skriver även att Phallon Tullis-Joyce är i Manchester för att göra sin läkarundersökning och om denna går bra ansluta till klubben.

Samtidigt skriver Emma Sanders på BBC att det inte ser ut att bli en flytt för Sophie Baggaley, detta då Brighton istället har ställt in siktet på Nicky Evard.