Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United Bekräftar
Sancho avstängd

Det står nu klart att Jadon Sancho stängs av från att träna med klubben samt att bli uttagen till matcher. 

Efter att Antony tidigare blivit avstäng i väntan på en rättsprocess blir nu även Jadon Sancho avstängd. Pågrund av ett “disciplinärt problem”. Det har under veckan verkat som att konflikten mellan Jadon Sancho och Erik ten Hag började lugna ner sig, detta då Sancho tog ner sin tweet. Sancho kunde även ses anlända till träningsanläggningen under dagen.

Nu står det dock klart att Sancho stängs av och många av oss har förmodligen svårt att se att en lösning på deras konflikt kan landa i något annat än en transfer. Sancho kom till Manchester United år 2021 för 73 miljoner pund.

Sancho kommer nu att träna på egen hand och avstängningen gäller tills dess att ärendet har hanterats. Utalandet i dess fullo gör gällande “Jadon Sancho kommer att vara på ett personligt träningsprogram borta från A-laget tills ärendet gällande ett disiplinärt problem är utrett”

Läs hela Manchester Uniteds uttalande här.  

 

Får vi någonsin se Sancho i den röda tröjan igen?
Res med oss till Manchester!