Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Bayern München - Manchester United
Lacey från start när juniorerna inleder Uefa Youth League

Champions League-spel för herrlaget betyder att Manchester United får ställa upp i Uefa Youth League. Gruppspelet i ungdomsturneringen följer gruppspelet i seniorturneringen och följaktligen ska Uniteds juniorer (U19 med upp till tre U20-spelare) ta sig an Bayern München på bortaplan idag.

Startelvorna för dagens match är nu officiella och United kommer till spel med en relativt väntad startelva.

Harrison
Ogunneye, Kambwala, Jackson, Nolan
McAllister, Oyedele
Lacey, Scanlon, Williams
Wheatley

Avbytare: Myles, Amass, Kingdon, Curley, Missin, Musa, Fitzgerald

Spelare att lägga märke till är framför allt yttrarna Shea Lacey och Ethan Williams (det är möjligt att Lacey spelar centralt, vi får se). Maxi Oyedele är lagkapten och en av två överåriga i laget. Den andra är mittbacken Willy Kambwala. United har även registrerat Isak Hansen-Aaroen, Dan Gore och Omari Forson som överåriga för turneringen (maximalt tre får användas i varje match). Hansen-Aaroen saknas av okänd anledning medan Gore och Forson är med a-laget.

Det är avspark klockan 16.00 och matchen går att se gratis på Uefa.tv.

Bayern München