Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Antony möter polisen / Ratcliffe jobbar på / Flera landslagsdamer in action

Onsdagens nyhetssvep innehåller uppgifter om att Sir Jim Ratcliffe jobbar på för att få köpet av Manchester United till verklighet. Vi hör också att Antony är tillbaka i England och ska träffa polisen för att möta anklagelserna mot honom.

Därutöver en del övriga nyheter och en översikt av våra landslagsdamer in action under gårdagen.  

Antony möter polisen

Enligt The Times är Antony åter i England och har gått med på att träffa  Greater Manchester Police för att möta anklagelserna mot honom. De hänvisar till källor som sagt att Antony är beredd att lämna över sin telefon för att hjälpa till med utredningen. Han kommer fortsatt vara ledig och utanför truppen.

Gabriella Cavallin som varit i ett förhållande med Antony har lämnat in ett 42-sidigt dokument som enligt uppgift ska koncentrera sig kring två händelser av påstådda övergrepp.

Ratcliffe jobbar på

Jim Ratcliffe ska enligt uppgift omarbeta sitt bud på Manchester United för att försöka bryta det dödläge som råder. Tillsammans med sina rådgivare lär han ha adresserat vissa synpunkter angående villkoren i hans tidigare bud.

Enligt Bloomberg som hänvisar till källor med insyn ska det ha yttrats bekymmer mot att Ratcliffe inte inkluderat vissa aktieinnehavare utöver Glazers i sina tidigare bud. Den som lever får se var det här tar vägen.

Van der Sar på gymmet

Glädjande nog ser vi bilder på en till synes glad Edwin van der Sar från gymmet. Han jobbar på och inkluderar boll i sitt träningsprogram. Bilder visar också Van der Sar med vänner på stranden Noordwijk, Nederländerna.

U21 krossades i EFL

Tyvärr blev Manchester Uniteds reserver krossade av Bolton i EFL Trophy, där lag från League One och League Two ingår tillsammans med ungdomslag i PL2 och EFL Championship.

Bolton som vi finner på övre halvan i Leauge One är naturligtvis ett tufft motstånd.

Ungdomsdamerna i imponerande comeback

Englands unga lejoninner i U19 gjorde en fin upphämtning mot Tyskland. Tyskland ledde med 2-0 men efter att England spelat upp sig blev slutresultatet 3-3. Uniteds Evie Rabjohn och Jess Simpson spelade båda från start. Även Lucy Newell, som är dubbelregistrerad (spelar även i West Bromwich seniorlag) fick spela sista 10 minutrarna.

Under förra veckan slog U19-laget Danmark med 5-0.

Flera landslagsdamer in action

Flera av Uniteds landslagsdamer var i heltluften under tisdagskvällen. Igår såg vi García mot Schweiz och i Norges förlust mot Portugal agerade Lisa Naalsund inhoppare.

I Englands förlust mot Nederländerna (2-1) spelade Mary Earps, Katie Zelem och Ella Toone hela matchen. Maya Le Tissier agerade inhoppare. I Wales som förlorade mot Danmark med 1-5 återfanns Sofia Middleton-Patel på bänken medan Gemma Evans spelade hela matchen.

García inledde målskyttet för Spanien

Lucía García, som såg pigg ut i vinsten mot Sverige senast, inledde målskyttet för Spanien igår när de besegrade Schweiz med hela 5-0 på hemmaplan. Spanien leder nu gruppen och ser starka ut. Sverige i sin tur lyckades besegra Italien borta med uddamålet.

Res med oss till Manchester!