Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United bekräftar
Martinez och Reguilon adderas till skadelistan

Skadehelvetet tycks inte vilja upphöra i Manchester United. På fredagseftermiddagen står det klart att både Lisandro Martinez och Sergio Reguilon är indisponibla. 

Mest bekymmersamt verkar det vara för Martinez, som rapporteras ha slagit upp en gammal fotskada som han ådrog sig i våras.

Det var i matchen mot Arsenal för knappt en månad sedan som 25-åringen slog upp skadan ånyo. Han spelade emellertid de efterföljande matcherna mot Brighton & Hove Albion och Bayern München. På Uniteds hemsida kommenterade man det som djärvt, men idiotiskt hade känts som ett mer adekvat ordval.

Hur lång konvalescenstiden blir framgår inte, men United meddelar att Martinez kommer bli borta en längre period.

Nästa bakslag i backlinjen är att den inlånade vänsterbacken Sergio Reguilon även han är skadad. I spanjorens fall ska det röra sig om en muskelskada och hans medverkan mot Crystal Palace till helgen är därmed utesluten. Frågetecken finns även kring matcherna mot Galatasaray och Brentford i oktober.

Vi önskar Martinez och Reguilon en snabb återhämtning!