Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Datum för ligacupen / Resultat från juniorerna

Svepet sveper vidare oavsett det mörker som efter gårdagen blivit allt mer mörkt. Idag rapporterar vi om datum för våran match i ligacupen och positiva resultat från juniorerna.  

U-18 vann

U-18 gjorde processen kort mot Newcastle då dem vann med 5-1. En övertygande seger som ger hopp till framtiden i dystra dagar. Ruben Curley och Shea Lacey gjorde två mål vardera medans Ethan Wheatley gjorde ett.

 

Även U-21 vann

Under lördagen spelade inte bara A-laget utan även U-21 laget. Det gick bättre för U-21 som lyckades besegra Blackburn med 2-5. Målskyttet öppnades av ett självmål av Blackburns Patrick Gamble, Blackburn kvitterade sedan genom Brandon Powell. 1-2 målet kom igenom Shola Shoretire, men detta höll sig inte länge då Blackburn kvitterade nio minuter senare genom Tom Atcheson. Ett mål av Daniel Gore satte United i ledning igen, en ledning United aldrig skulle tappa. Omari Forson och Joe Hugill fyllde på och gjorde att slutresultatet blev 2-5. Kanske är det U-21 man skall kolla istället för A-laget?

 

Datum för ligacupen

Som de flesta av er förmodligen vet så lottades Manchester United i veckan mot Newcastle United i nästa omgång av ligacupen. Således blir det en repris av föregående säsongs final. Det står nu klart att denna matchen kommer spelas den första november klockan 21:15 svensk tid.

 

Res med oss till Manchester!