Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet med presskonferens
Antony redo men inte Reguilon / Cathy Fergusons bortgång / Garnacho till landslaget

Dagens Unitedsvep kommer med det viktigaste delarna ur Erik ten Hags presskonferens inför matchen mot Brentford. Vi rapporterar även om den tråkiga nyheten att Cathy Ferguson har lämnat oss. I övrigt så rapporterar vi att Alejandro Garnacho ska spela landslagsfotboll.

Ten Hags presskonferens

Efter två raka förlustmatcher så växer trycket på Erik ten Hag, läs vad holländaren hade att säga i dagens pressträff inför morgondagens möte med Brentford.

Om det största problemet på planen

Jämnhet, det är problemet vi brottas med. I delar av spelet, i stora delar av spelet, skulle jag säga att vi gör många saker rätt. Men så har vi stunder där vi kämpar och i sådana stunder så överlever vi inte. I detta ögonblick måste du göra rätt saker, överleva och i jobbet, vara konsekvent med kommunikationen.

Om Reguilons tillgänglighet

Inte för imorgon.

Om Antonys tillgänglighet

Jag tror att han är redo att starta.

Om Rashfords jobbiga säsongsinledning

Alla känner till hans egenskaper, men också motståndarna känner till hans egenskaper. Men om Rashy [Marcus Rashford] gör sakerna rätt och laget gör sakerna rätt, kommer vi att placera honom på rätt ställen och sedan är det upp till honom. Vi har sett under de senaste veckorna att han kommer till bra positioner, men nu har han det kämpigt. Detta kommer att gå över eftersom alla känner till hans egenskaper. Alla i Man United stöttar honom och hela laget stödjer honom, tror på honom.

Om det dåliga försvarsspelet

99 procent av tiden i toppfotboll, om du gör misstag kommer ett topplag att straffa dig. Vi har pratat om hur vi behöver vara på samma sida, vi behöver kommunikation i sådana stunder och att vi är organiserade. Då handlar det om spelaren och viljan att vara på rätt plats och fatta rätt beslut i stunden.

Om nergången i form

Det är ett faktum att vi har gått ner i nivåer och vi kämpar igen för att komma tillbaka till de nivåerna. Det finns skäl till det men det är inte acceptabelt. Vi måste kämpa mot det och varje lag vi ställer på planen måste vara på samma sida.

Cathy Fergusons bortgång

Idag så fick vi den enormt tråkiga nyheten att Cathy Ferguson har lämnat oss. Vi på Muss skickar våra tankar till Ferguson-familjen under denna tid av sorg.

Manchester United spelarna kommer att bära svarta armband under morgondagens match som ett tecken på respekt.

Garnacho till landslaget

Alejandro Garnacho har ännu en gång kallats upp till Argentinas landslag inför VM-kval matcher mot Paraguay och Peru.

Res med oss till Manchester!