Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Rashford tillbaka till CL? / Silly-rykte deluxe

I dagens Unitedsvep så tar vi med en skadeuppdatering angående Marcus Rashford efter att anfallaren missade helgens match. Vi bjuder även på ett klassiskt silly-rykte som skulle se Antony lånas ut till brasilianska Flamengo.

Rashford tillbaka till CL?

Marcus Rashford missade helgens match mot Fulham efter ett sent skadeåterbud. Erik ten Hag hoppas nu få tillbaka sin anfalls-stjärna i tid till veckans Champions League match mot Köpenhamn. Holländaren lät optimistisk kring en snabb återhämtning för Rashford efter helgens match i London.

Han var inte hundra procent matchredo, han hade några klagomål och det fanns risk för att skadan skulle förvärras, men jag tror att han kommer återhämta sig de kommande dagarna så jag är hoppfull att han kan vara med i matchen mot Köpenhamn.

Läs mer om skadeläget på manutd.com

Silly-rykte deluxe

The Mirror rapporterar att Manchester United vill värva in den brasilianske anfallaren Gabriel Barbosa från Flamengo i januari. United är tydligen villiga att låna ut sin rekordvärvning Antony tillbaka till den brasilianska ligan. Detta rykte ska såklart betraktas som just det, ett rykte.

27-årige Barbosa har haft en mycket lyckad karriär i den sydamerikanska fotbollen men han har hittills aldrig fått det att funka i Europa, något som spelaren själv verkar vilja ändra på.

Res med oss till Manchester!