Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Ny protest till helgen / Engelska landslagsuttagningar

Dagens Unitedsvep kommer med nyheten att en ny anti-glazers protest planeras till helgens match mot Luton på Old Trafford. Vi rapporterar även om en United-duo som tagits ut till det engelska landslaget.

Ny protest till helgen

Det vankas ny protest mot Glazer-ägandet inför helgens hemmamatch mot Luton Town. Det är Unitedgruppen The 1958 som kallar på alla supportrar att följa med i protesten innan lördagens match. Protesten sägs ska pågå utanför Old Trafford i en timme innan avsparken mot Luton.

Engelska landslagsuttagningar

Harry Maguire och Marcus Rashford finns med i truppen för den sista engelska landslagssamlingen under 2023. England ska möta Malta och Nordmakedonien i de sista matcherna av EM-kvalet där engelsmännen redan kvalificerat sig till nästa sommars fotbolls-EM.

Res med oss till Manchester!