Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Årets sista landslagsuppehåll ska avverkas

Manchester United avslutade veckan på ett bra sätt med segrar för både herr- och damlag. Victor Lindelöf gjorde matchens enda mål mot Luton Town i lördags och för damerna blev det ett nytt målkalas, den här gången mot West Ham United. För herr väntar ett landslagsuppehåll de kommande veckorna och för damerna Manchesterderby på söndag. 

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

CL: FC København – Manchester United 4-3

Säsongens hittills svängigaste match utspelades på Parken i Köpenhamn i förra veckan. United ledde med 2-0 men fick Rashford utvisad och tappad efter det greppet om matchen, trots 3-2-ledning i mitten av andra halvlek. Svensken Roony Bardghji avgjorde sent.

Allt om matchen

PL: Manchester United – Luton Town 1-0

United gnetade till sig en uddamålsseger hemma mot bottenlaget Luton efter att Victor Lindelöf påpassligt hållit sig framme i straffområdet. United radar visserligen upp en del segrar i ligan, men resultaten sminkar över prestationerna.

Allt om matchen

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

WLC: Manchester United – Everton 7-0

I ligamötet för ett par veckor sedan vann United med 5-0 mot Everton. När lagen möttes i Ligacupen blev segersiffrorna ännu större, då United vann med 7-0. Nikita Parris var segerorganisatör med tre mål och en assist.

Matchrapport

WSL: Manchester United – West Ham United 5-0

Uniteds damlag gjorde processen kort med West Ham. Efter ett tidigt mål av Geyse kunde United glida ifrån till en överlägsen 5-0-seger. Lucia Garcia satte ett själv och spelade fram till ett i matchens slutskede. Kanske har damlaget prickat formen nu?

Matchrapport

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

UYL: FC København – Manchester United 2-2

Inledningsvis såg det bra ut för ungdomarna i Köpenhamn, som spelade till sig en 2-0-ledning. Denna skulle dock komma att tappas i slutminuterna då danskarna hämtade upp underläget. Unitedmålen gjordes av Ethan Williams och Ethan Wheatley.

Matchrapport

P18: Blackburn Rovers – Manchester United 0-3

U18-laget flyger fram just nu. Med åtta raka segrar är stämningen god och spelhumöret i laget är på högsta nivå. Victor Musa var på lite bättre spelhumör än de andra och gjorde alla tre målen när Blackburn besegrades på bortagräs.

Nyheter och annat

Identitetskris – större problem än resultaten

Kaoset i Köpenhamn

Lårskada håller Evans borta i några veckor

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

Muss.se: Unitedsvepet, lånekollen

Tisdag

Muss.se: Unitedsvepet, landslagskollen

Onsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Torsdag

Muss.se: Unitedsvepet, United i landslagen

Fredag

Muss.se: Unitedsvepet, United i landslagen

Lördag

Muss.se: Unitedsvepet, inför dam, Grattis Peter Schmeichel 60 år!

Söndag

17.30 / DAM / WSL
Manchester United – Manchester City

Muss.se: Unitedsvepet, dagens lag dam, resultatpost dam, United i landslagen

Res med oss till Manchester!