Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Onanas skada / Southgate om Rashfords status

Dagens Unitedsvep kommer med lite skadeuppdateringar som uppkommit under veckans landslagsmatcher. Andre Onana fick lämna planen skadad igår mot Mauritius och även Marcus Rashford fick bytas ut mot Malta.

Onanas skada

Kameruns 3-0 vinst mot Mauritius i VM-kvalet fick en besk eftersmak då Andre Onana fick bytas ut sent i den andra halvleken på grund av skadekänning. Onana kommer nu att behöva genomgå medicinska undersökningar innan allvarlighetsgraden av skadan kan fastställas. Det verkar dock röra sig om en adduktorskada. Denna nyhet kommer såklart olämpligt för oss Unitedsupportrar men även för Kamerun, med de afrikanska mästerskapen i Elfenbenskusten runt hörnet.

Southgate om Rashfords status

Andre Onana var olyckligt nog inte den ända spelaren som lämnade planen efter skadekänning igår då även Marcus Rashford byttes ut under Englands match mot Malta efter en kollision med Trent Alexander-Arnold. Englands förbundskapten Gareth Southgate tror dock att Rashford är OK och att situationen endast gav en möjlighet att ge Cole Palmer lite speltid i matchen.

 

.