Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp: Galatasaray - Manchester United
Antony och Højlund tillgängliga

Manchester United befinner sig i Istanbul för att ta emot Galatasaray i Champions League imorgon. Noterbart är att både Antony och Rasmus Højlund, som var tveksamma inför drabbningen, är med i resesällskapet och får därmed räknas som tillgängliga.

Antony och Højlund var båda indisponibla i vinsten mot Everton i förrgår. Antony sägs ha fått sig en smäll medan Højlund har haft det struligt med en hamstringskada sedan matchen mot Luton. Om vi får se de båda från start eller om man brukar försiktighetsåtgärder återstår att se. Vi lär få svar på alla funderingar under kvällens presskonferens.

Luke Shaw, som gjorde återkomst från skada mot Everton, följer med till Turkiet. Vi noterar också att Kobbie Mainoo är med i matchtruppen efter en imponerande insats senast mot Everton, medan även Joe Hugill, som figurerade i sin första A-lagssamling mot Everton, är med i truppen för andra matchen i rad. En annan ungdomsspelare som reser med laget är Dan Gore.

Truppen i sin helhet:

Målvakter: Altay Bayindir, Tom Heaton, Andre Onana.

Försvarare: Diogo Dalot, Victor Lindelof, Harry Maguire, Sergio Reguilon, Luke Shaw, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka.

Mittfältare: Sofyan Amrabat, Bruno Fernandes, Dan Gore, Hannibal, Kobbie Mainoo, Scott McTominay.

Anfallare: Antony, Alejandro Garnacho, Rasmus Hojlund, Joe Hugill, Anthony Martial, Facundo Pellistri.