Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Lindelöf blir borta i en månad / Hansen-Aarøen kan lämna / McTominay prisad

Dagens Unitedsvep kommer med en skadeuppdatering angående Victor Lindelöf, efter att svensken genomfört en operation. Vi kan även rapportera att ungdomstalangen Isak Hansen-Aarøen kan lämna klubben inom snar framtid. I övrigt så har Scott McTominay prisats för sina landslagsprestationer.

Lindelöf blir borta i en månad

Erik ten Hag avslöjade under presskonferensen inför matchen mot West Ham att Victor Nilsson Lindelöf skulle blir borta ett tag då svensken hade genomfört en operation. Nu rapporterar Simon Stone att det var en ljumske som krävde operation och att spelaren nu kommer att tillbringa en månad utanför spel för att rehabilitera sig.

Hansen-Aarøen kan lämna

Andra klubbar har öppnat en dialog om att värva den norska Unitedtalangen Isak Hansen-Aarøen. Detta då vägen till A-laget fortfarande ser väldigt lång ut för norrmannen. Hansen-Aarøen har regelbundet tränat med A-laget under säsongen, men trots Erik ten Hags enorma skadeproblem så verkar inte Hansen-Aarøen vara nära ett genombrott in i spelartruppen.

Manchester United sägs gärna vilja behålla spelaren och förhandlingar om ett förlängt kontrakt pågår, dock så verkar det mest sannolikt att norrmannen lämnar klubben på en permanent övergång redan i januari.

Klubbar från Nederländerna, Spanien, Belgien och Italien sägs vara intresserade av att värva spelaren.

McTominay prisad

Scott McTominay har utnämnts till EE Men’s Player of the Year tack vare sina utomordentliga prestationer i det skotska landslaget som toppade sin grupp i kvalet till sommarens EM-turnering.

Datum för nästa säsong bekräftade

Premier League har bekräftat säsongsdatum för säsongen 2024/25. Säsongen kommer att börja den 17:e augusti 2024, det betyder alltså att det blir ett 90 dagars uppehåll efter att den nuvarande säsongen får sitt slut den 19:e maj 2024.

Säsongen 2024/25 kommer att avslutas den 25:e maj 2025. Ligan har även bekräftat att det inte blir någon match på julafton nästa år.