Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Flera klubbar kämpar om Hannibal / Månadens mål / Ungdomsturneringar

Veckans sista Unitedsvep kommer med nyheten att flera klubbar kämpar om Hannibals signatur då spelaren ser ut att bli utlånad i januari. Vi kan även berätta vilken fullträff som vunnit månadens mål för december. I övrigt så tar vi en titt på hur det gick för ungdomslagen i inomhusturneringarna i Tyskland.

Flera klubbar kämpar om Hannibal

Hannibal Mejbri ser ut att lämna Manchester United på lån denna månad med flertalet klubbar kämpandes om spelarens signatur. Sevilla såg ut att bli destinationen efter att Hannibal själv valt den spanska klubben över Freiburg och Olympique Lyon.

Igår kväll så gjorde dock Everton ett sent försök att låna in den tunisiske landslagsmannen och det är nu helt upp till spelaren själv ifall han vill fullborda låneflytten till Sevilla eller ta den korta resan över till Merseyside för spel i Everton.

Månadens mål

Rasmus Höjlunds dramatiska avgörande mot Aston Villa har utnämnts till månadens mål i klubben för december. Målet var Höjlunds första i Premier League och det var inte ett dåligt sätt att öppna målkontot i England. Se målet (och det fantastiska firandet) nedan.

Ungdomsturneringar

I gårdagens Unitedsvep så rapporterade vi om ungdomslagens inomhusturneringar i Tyskland. U18 laget gick starkt men föll till slut i kvartsfinal mot Hannover 96 i REWE Junior Cup.

Det blev en femte placering för U19 laget i Mercedes Benz Junior Cup efter vinst mot danska Bröndby med 2-1 i den avslutade matchen.

Res med oss till Manchester!