Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Ungdomslagen

United Bekräftar
Safia Middleton-Patel och Rhys Bennett lånas ut för resten av säsongen

Manchester United bekräftade idag att både damlagets Safia Middleton-Patel och ungdomslagets Rhys Bennett kommer att spela klart sina säsonger på annan ort.

Safia Middleton-Patel

19-årige Middleton-Patel kommer att spela klart säsongen i Women’s Championship laget Watford. Målvakten kom till klubben vid 15 års ålder och skrev på sitt första proffskontrakt för ett år sedan. Läs vad huvudtränare Marc Skinner har att säga om utlåningen nedan.

Detta lånet kommer att ge Safia speltiden som hon behöver för att utveckla sig i det professionella spelet. Både Ian Willcock och jag kommer att hålla ett nära öga på Safia för resten av säsongen och vi ser fram emot att få se hennes fortsatta utveckling.

Rhys Bennett

Unge mittförsvararen Rhys Bennett kommer att spela klart säsongen 23/24 i Stockport County, som just nu leder League Two hela två poäng före Wrexham. Utlåningen till Stockport blir 20 åriga Bennetts första utlåning i karriären.

Bennett var både kapten och målgörare i FA Youth Cup finalen 2022 när Nottingham Forest besegrades på Old Trafford. Bennett har ännu inte debuterat för Uniteds A-lag men fanns med på bänken mot West Ham innan jul och även senast mot Wigan Athletic.

Vi önskar Safia Middleton-Patel och Rhys Bennett all lycka till inför den andra halvan av säsongen.

Res med oss till Manchester!