Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Deadline day
Isak Hansen-Aarøen till Werder Bremen

På deadline day bekräftas det att Isak Hansen-Aarøen lämnar klubben permanent för spel i Werder Bremen. Han blir den andra spelaren att flytta permanent från United i januarifönstret, efter U21-lagkamraten Mateo Mejia.

Den Tromsöfödda mittfältaren har varit högt aktad i akademin ända sedan hans ankomst till United från moderklubben Tromsö IL 2020. Sen dess har han vuxit till sig och blivit en given pjäs på mittfältet i Uniteds ungdomslag.

Enligt Manchester Evening News sägs det vara en kontraktkonflikt som ligger bakom flytten. Enligt rapporter så var den 19-åriga mittfältaren inte övertygad av Uniteds erbjudande på en kontraktsförlängning och en möjlig utlåning. Hansen-Aarøens kontrakt skulle gått ut i sommar, men enligt rapporter ska en betydlig vidareförsäljningsklausul vara inbakad i norrmannens nya kontrakt i Werder Bremen. Någon återköpsklausul ska det dock inte vara tal om.

Hansen-Aarøen gjorde totalt 84 framträdanden för Uniteds olika ungdomslag, men en A-lagsdebut blev aldrig av.

Vi önskar givetvis Hansen-Aarøen all lycka till i sin nya klubb!