Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Byggnadsplaner runt Old Trafford / Naalsund uttagen / Cupdatum bekräftat

Dagens Unitedsvep kommer med nyheter gällande ombyggnadsplaner i Old Trafford området. Vi kan även rapportera att Lisa Naalsund är uttagen till norska landslaget. I övrigt så har damernas FA Cup möte med Brighton fått ett datum.

Byggnadsplaner runt Old Trafford

Planer att förnya ett område i samband med Old Trafford ska rådfrågas av Trafford Council. ”Trafford Wharfside masterplan” handlar om flera potentiella utvecklingszoner där en strategi ska fastställas för att skapa en väl utformad utveckling i området.

Trafford Council har varit i diskussion med de stora landägarna i området, bland annat Manchester United, kring planerna i området. Allmänheten ska också ges möjlighet att ge sina synpunkter på strategin.

Läs mer på trafford.gov.uk.

Naalsund uttagen

Lisa Naalsund finns med i den norska landslagstruppen inför dubbelmötet med Kroatien i slutet av februari.

Cupdatum bekräftat

Damernas FA Cup möte mot Brighton har fått ett datum. Matchen kommer att spelas den 9:e mars med avsparkstid 18:15.

Födelsedagshälsningar

Livslånga Unitedsupportern Pete behövde säga upp sin säsongsbiljett då han nyligen diagnostiserats med ALS. Han fick några mycket speciella video födelsedagshälsningar på sin 80-års dag av några stora Unitedpjäser, bland annat Sir Alex Ferguson. Se det hjärtvärmande klippet nedan.