Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United bekräftar
Eric Ramsay lämnar för Minnesota United

Assisterande tränare Eric Ramsay kommer lämna klubben för en roll som manager i MLS-klubben Minnesota United. Ramsay kommer behålla sin nuvarande roll som assisterande tränare tills efter matchen mot Manchester city i helgen.

Eric Ramsay anslöt till United från Chelseas akademi 2021 och värvades som tränare i fasta situationer under Solskjaer. Sen dess har karriären tagit fart och han har klamrat sig fast i tränarstaben även under Rangnick och Ten Hag. Under Ten Hag har han haft en framstående roll som assisterande tränare.

Ramsay tar sig nu an sitt första uppdrag som manager och blir med sina ynka 31 år den yngsta huvudtränaren i MLS-historien.

Ramsays ansvarsområden kommer fördelas över resten av tränarstaben tills slutet av säsongen.

Vi tackar Ramsay för hans tid i klubben och önskar honom lycka till i sitt nya uppdrag!