Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Lottning till kvartsfinal av FA-cupen
Liverpool eller Southampton väntar i FA-cupkvartsfinal

Manchester United ska ikväll ta sig an Nottingham Forest på bortaplan i FA-cupens femte omgång. Vid seger för United innebär det att antingen Liverpool eller Southampton väntar i kvartsfinal av den anrika turneringen. 

Det är med andra ord två formstarka lag som United kan ställas mot i kvartsfinal, men kvalitetsskillnaden är givetvis den stora faktorn att ta hänsyn till. Liverpool leder för närvarande Premier League, medan Southampton parkerar på en fjärdeplats i The Championship.

Ikväll möts lagen på Anfield och det som om möjligt talar för en skräll är att Liverpool ställer upp med ett relativt reservbetonat lag.

I händelse av att United besegrar Nottingham ikväll spelas kvartsfinalen på Old Trafford, vilket givetvis bör vara en stor fördel.

Lottningen i sin helhet finnes nedan.