Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Martínez comeback närmar sig / Ny match bekräftad

Dagens svep innehåller positiva nyheter gällande Lisandro Martínez rehab, det har även bekräftats en ny träningsmatch denna gången mot Rangers i Skottland. 

Försäsong mot Rangers

Det senaste veckorna har bekräftelserna på sommarens försäsongsmatcher duggat tätt, nu kommer nästa bekräftade match. Den tjugonde juli kommer United att resa till Edinburgh för att möta Glasgow Rangers i en träningsmatch på Murrayfield.

 

Martínez tränar med boll

Som bekant är Lisandro Martinez fortsatt skadad, han blev dock uttagen i den argentinska landslagstruppen och genomför för närvarande sin rehab med denna.

Nu kommer bilder inifrån landslagsträningen där Lisandro kan ses träna med boll, något som indikerar att en comeback är relativt nära förestående. Lisandro spelade senast en match mot West Ham den fjärde februari, detta efter att ha gjort comeback den fjortonde januari, efter att tidigare inte spelat sedan september.