Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Första mötet om Old Trafford projektet / Disney kommer att sända Europamatcher / Lacey blir proffs

Dagens Unitedsvep kommer med nyheten att det första mötet om ombyggnationen av Old Trafford har tagit plats. Vi kan även rapportera att Disney kommer att sända Europa League och Conference League matcher från nästa säsong. I övrigt så har Shea Lacey skrivit på första proffskontraktet.

Första mötet om arena projektet

Ledningsgruppen för regenerationen av Old Trafford har hållit sitt första möte. Gruppen formades för en månad sedan med mål att skapa en världsklassig fotbollsarena samt fräscha upp området runt Old Trafford.

Lord Sebastian Coe, anlitad som gruppledare för projektet, ledde mötet.

Disney kommer att sända Europamatcher

Disney har köpt rättigheter till över tusen europamatcher i Europa League samt Conference League. Avtalet sträcker sig över de tre nästkommande säsongerna och totalt så kommer strömningsjätten Disney sända över 340 matcher per säsong.

Läs mer på aftonbladet.se.

Lacey blir proffs

Stortalangen Shea Lacey har skrivit på sitt första proffskontrakt med Manchester United. Kontraktet är ett femårigt avtal som håller honom kvar i klubben till 2029.

Toone prisad

Ella Toone har vunnit priset som PFA WSL Fans’ Player of the Month efter några fina prestationer i mars månad. Toone stod för två mål på de fyra WSL matcherna som spelades i årets tredje månad.