Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
McTominay om skadan / Lacey missar resten av säsongen / Slutspel för ungdomarna

Dagens Unitedsvep kommer med lite skadeuppdateringar från Scott McTominay och Shea Lacey. I övrigt så ska U21 laget spela slutspel i PL2 samt kvalificerat sig till PL International Cup till nästa säsong.

McTominay om skadan

Scott McTominay fick lov att kliva av planen i 90:e minuten av helgens ligamatch mot Burnley efter att ha sett ut att skada sitt knä. McTominay har nu själv bekräftat att han halkade och föll på knäet men att det inte var något allvarligare än en sträckning och att han hoppas vara tillbaka på planen så snart som möjligt.

Lacey missar resten av säsongen

Det har varit en minst sagt skadedrabbad säsong för lovande akademianfallaren Shea Lacey, som nu bekräftat att han missar resten av säsongen med en ny skada.

Lacey gjorde nyligen sin återkomst till ungdomslaget efter en skada som höll honom ur spel i fem månader. Nyheten är lite extra tråkig då Lacey har rapporterats vara nära en A-lagsdebut och kunde mycket väl fått några minuters spel i Erik ten Hags lag under slutet av säsongen.

Slutspel för ungdomarna

Manchester United U21 slutade på en 12:e placering i Premier League 2 vilket betyder att slutspelsmatch mot Arsenal nu står inprickat i kalendern. Ligaplaceringen betyder även att United får spela i PL International Cup till nästa säsong.