Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet med presskonferens
Bruno tveksam på måndag / Fernandez kan gå permanent / Tre nomineringar

Dagens svep är här! Ten Hag har hållit en tidig presskonferens inför matchen mot Crystal Palace på måndag, Benfica vill knyta till sig en av våra vänsterbackar och United har fått inte mindre än tre nomineringar av Premier League.

Ten Hags presskonferens

Om skadeläget

McTominay har inte tränat den här veckan, men vi förväntar oss att han återgår till träning på lördag. Sen får vi se tills matchen om han är helt tillgänglig eller bara delvis.

Bruno fick problem efter matchen mot Burnley, men han kommer kämpa för att vara spelklar inför matchen mot Palace. Vi har lärt oss att aldrig räkna ut Bruno för någon match. Han gör sitt bästa för att vara tillgänglig. Evans återkom idag till lagträning och vi får se om han är tillgänglig. Martial har delvis tränat med laget. Vi vet inte när Rashford kommer tillbaka.

Om Sancho

Sancho spelade väldigt bra mot PSG. Han är en väldigt bra spelare och han visade varför United köpte honom. Han visade också sitt höga värde för United. Jag är glad för Jadons skull. Vi får se vad som händer i framtiden.

Om Wilcox

Jag pratar varje dag med Jason Wilcox. Från och med förra veckan. I en kort period måste vi bygga en intensiv relation. Vi jobbar på planen vi redan hade innan han kom men vi måste gå i linje med den. Det tar tid, men samtidigt har vi inte mycket tid.

Om jobbet som behöver göras

Det finns alltid mycket jobb att göra. Det är normalt när man går in i transfermarknaden. Men skadorna har haft en stor påverkan. Men vi är under nivån och förväntningarna United har. Vi måste komma ikapp. Jag kommer in i mitt femte fönster och vi måste förbättra i sommar. Men det finns en grund i truppen som är väldigt bra.

Om vikten av Europaspel

Det är såklart viktigt. Vi har till och med två möjligheter att kvala in: ligan och FA Cup-finalen. Det gör stor skillnad vilken turnering vi hamnar i på budgeten. Men United är alltid attraktivt för andra spelare så jag tror många spelare är nöjda att spela här oavsett vilken turnering vi spelar i.

Om Palaces tränare Glasner

Han har imponerat till en början. Det är en helt annan spelstil han har implementerat.

Om att varenda spelare är uppe för bud

Det rapporteras att varje sommar jag har jobbat här så har över 200 spelare varit av intresse för United, som inte är sant. Och varje sommar ska vi sälja alla spelare, vilket inte heller är sant. Det är bara för att skapa rubriker. Var lugn och ta ansvar när man skapar såna rubriker. Hitta en bra källa. Det är skit.

Hela presskonferensen

Som vanligt finns hela presskonferensen på Uniteds hemsida.

Bruno nominerad för månadens spelare

Bruno Fernandes har haft en produktiv månad i Premier League, något som har resulterat i att han nomineras av Premier League för priset som månadens spelare för april. Vår kapten fick in hela sex bollar i mål under april, inklusive dubbla mål mot både Sheffield United och Bournemouth, och fick utöver det med en assist i protokollet.

Bruno är dessutom nominerad som månadens spelare i United, där han ställs mot Maguire och Garnacho.

Mainoos mål nominerat

Det är inte bara Bruno som får äran att vara nominerad av ligan. Mainoos kanon mot Liverpool är dessutom nominerad för månadens Premier League-mål. En värdig nominering!

Onanas räddning bland månadens bästa

Men vi var inte riktigt färdiga där ännu. Det var en färgstark månad för United, för klubben har inte mindre än tre nomineringar för april månad. Onanas superräddning på Lyle Fosters nick mot Burnley är nominerad som en av månadens bästa räddningar.

Benfica vill knyta till sig Fernandez

Alvaro Fernandez har varit på lån till Benfica sen januari. Lånet innehåller en köpoption på sex miljoner pund med 3 ytterligare miljoner i potentiella add-ons, som nu enligt The Athletic kommer aktiveras av Benfica som skulle innebära en permanent flytt för den spanska vänsterbacken.