Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Två spelare tillbaka från skador / Säsongen över för U-21

Säsongen är över för U-21 laget efter att ha förlorat åttondelsfinalen mot Arsenal och två spelare sägs kunna återvända från skadefrånvaro. 

Bruno och Rashford fortsatt skadade

Inför måndagens möte mot Crystal Palace är ett gäng  spelare tveksamma till spel. Rashford som har missat de tre senaste matcherna är fortsatt skadad, Erik ten Hag säger att han inte förväntar sig att han är redo för spel på måndag.

Ten Hag säger även att Bruno är ett stort frågetecken, ten Hag säger “Bruno är fortsatt skadad, jag hoppas att han kan komma till spel men det är väldigt tveksamt, men han fortsätter kämpa för att vara tillbaka till måndagens match.”

Nu till de positiva nyheterna, ten Hag sa “Scott McTominay är snart tillbaka i träning och jag förväntar mig att han får träna två gånger innan matchen på måndag! Även Jonny Evans har återvänt till träningsplanen och om dessa två dagar innan matchen går bra så förväntar jag mig att han är med i truppen.”

 

Säsongen över för U-21

U-21 åkte på en stor förlust i mötet mor Arsenals U-21 lag. Således är säsongen över för United, då Premier League 2 nu var inne i sitt slutspelsskede.

Det var aldrig något snack om saken, redan efter en halvtimme ledde Arsenal med 3-0. Som mest ledde Arsenal med fem bollar. Uniteds mål gjordes av Sam Mather i den 66e minuten, och ett sent tröstmål kom i den 96e minuten av Gabriele Biancheri.