Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Casemiro petas från landslaget / Burnley åker ur / Liverpooltränaren får böter

Dagens Unitedsvep kommer med nyheten att Casemiro har petats från det brasilianska landslaget inför sommarens Copa America. Vi kan även rapportera att helgens förlust mot Tottenham betyder att Burnley kommer att spela i The Championship nästa säsong. I övrigt så har Liverpooltränaren Matt Beard fått böter.

Casemiro petas från landslaget

Casemiro har lämnats utanför Brasiliens Copa America trupp efter en mycket jobbig säsong med Manchester United. 32-åringen har tidigare gjort 75 landskamper med Brasilien i karriären.

Även lagkamraten Antony fanns inte med i Dorival Juniors 23-manna trupp, förbryllande…

Se hela truppen på cbf.com.br

Burnley åker ur

Det blir inget fortsatt spel i Englands högsta serie för Vincent Kompanys Burnley till nästa säsong. Detta då helgens 2-1 förlust mot Tottenham gjorde det matematiskt omöjligt att nå upp till 17:e placerade Nottingham Forest.

Liverpooltränaren får böter

Liverpools huvudtränare för damlaget, Matt Beard, har fått en böter på 250 pund efter dåligt uppförande under matchen mot Manchester United där han utvisades i den 37:e matchminuten, det bekräftar FA.