Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Första budet på Branthwaite / Bortgångar / Datum för övergångsfönstret

Dagens Unitedsvep kommer med nyheten att första budet har lagts på Evertons Jarrad Branthwaite. Vi har även tråkiga besked då två fotbollsspelare gått bort nyligen. I övrigt så delar vi med oss av datumen för sommarens transferfönster.

Första budet på Branthwaite

Äntligen så har första draget gjorts från Manchester United i sommarens övergångsfönster då bud har lagts på Evertons 21-årige mittback Jarrad Branthwaite. Budet i fråga värderas till 35 miljoner pund och anses som helt oacceptabelt av Everton, som kommer att avslå.

Everton förväntas kräva en mycket större summa för den unga mittbacken på grund av klubbens problem med Premier Leagues regler kring hållbarhet och lönsamhet.

Bortgångar

Idag möttes vi av de tråkiga nyheterna att två fotbollsspelare har lämnat oss, Kevin Campbell och Matija Sarkic.

Campbell, som avslutade sin långa spelarkarriär 2007, spelade för Arsenal, Nottingham Forest, Everton och West Brom under sin tid i Premier League. Han gjorde störst avtryck i Arsenal med sina 46 mål på 163 matcher mellan 1988 och 1995. Han blev 54 år gammal.

Matija Sarkic var målvakt för Millwall och Montenegros landslag, han blev endast 26 år gammal. Sarkic fick aldrig spela en match i Premier League, men vaktade buren för många klubbar i den engelska fotbollen i sin unga karriär, bland annat för Birmingham City och Stoke.

Martinez och Garnacho till Copa America

Lisandro Martinez och Alejandro Garnacho finns med i Lionel Scalonis trupp som ska spela sommarens Copa America i USA.

Datum för övergångsfönstret

Igår så öppnade övergångsfönstret i England för sommaren 2024. Klubbar kan nu köpa, låna och sälja spelare tills fönstret stänger igen på fredagen 30 augusti.

Brightons nya huvudtränare

Brightons nya huvudtränare är 31-årige tysken Fabian Hurzeler, efter att Roberto De Zerbi lämnat klubben efter den gångna säsongen.

Hurzeler tog tyska St. Pauli tillbaka till Bundesliga förra säsongen och blir den yngste tränaren i Premier League historien. Rekordet hålls tidigare av förra Fulham tränaren Chris Coleman (32 år, 312 dagar).

Res med oss till Manchester!