Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Van Nistelrooys återkomst / Lazio vill värva Greenwood / Garcia uttagen

Dagens Unitedsvep kommer med nyheten att Ruud van Nistelrooy kan återvänta till Manchester United som en del av Erik ten Hags tränarstab. Vi kan även rapportera att Lazio är intresserade av att värva Mason Greenwood. I övrigt så har Lucia Garcia tagits med i den spanska landslagstruppen.

Van Nistelrooys återkomst

Ruud van Nistelrooy kan återvända till Manchester United som en del av Erik ten Hags tränarstab, detta i samband med Ten Hags kontraktsförhandlingar med klubben där just tränarstaben har varit ett samtalsämne. Manchester United och Erik ten Hag hoppas att finna en överenskommelse över nytt kontrakt inom kort.

Ruud van Nistelrooy har varit i samtal med Burnley över deras vakanta huvudtränarroll men en återkomst till Old Trafford verkar mer intressant för den förra målsprutan. Van Nistelrooy var senast aktiv som huvudtränare i PSV Eindhoven där han sa upp sig mot slutet av säsongen 2022-23 på grund av en brist av stöd.

Ruud van Nistelrooy gjorde 150 mål på 219 matcher i Unitedtröjan mellan 2001 och 2006.

Lazio vill värva Greenwood

Di Marzio har rapporterat att den italienska huvudstadsklubben Lazio vill värva Mason Greenwood från Manchester United och att kontakt har gjorts mellan klubbarna. Lazio söker en ersättare för brasilianska yttern Felipe Anderson.

Förhandlingarna för spelaren ser inte enkla ut då United vill få ut en summa av 30 miljoner pund för Greenwood. Lazio ska tydligen erbjudit 20 miljoner pund samt en framtida försäljningsklausul på 50%, ett framförande som fått avslag från United.

Garcia uttagen

Lucia Garcia finns med i den spanska landslagstruppen inför EM-kval matcherna mot Tjeckien och Belgien. Dessa matcher fungerar också som uppvärmning till sommarens OS där Spanien ska spela.

Ugarte ryktas

Manchester United är intresserade av att värva PSG spelaren Manuel Ugarte i sommar för att stärka upp mittfältet, det rapporterar Sky Sports.

Den 23-årige Ugarte köptes till PSG från Sporting Lissabon förra sommaren för 51 miljoner pund. Hans kontrakt med de franska mästarna utgår 2028.

Ugarte är just nu i USA som en del av Uruguays Copa America trupp.

EFL Trophy ska spelas

Manchester Uniteds U21 lag kommer att spela i nästa säsongs EFL Trophy. Lottningen för gruppspelet kommer att hållas på torsdag 27 juni. Ni kan läsa mer om turneringen på efl.com.

Res med oss till Manchester!