Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United bekräftar
Jonny Evans blir kvar i ett år till

Jonny Evans blir kvar i Manchester United över säsongen 2024/25. Detta bekräftar klubben på fredagen.

Återvändaren Evans spelade förra säsongen 30 matcher för United, varav 17 från start. Det var nog fler än vad någon hade föreställt sig när han skrev på för klubben efter åtta år på flykt hos West Bromwich Albion och Leicester City.

Mest minnesvärt förra säsongen var kanske att han blev inbytt i FA-cupfinalen, där United besegrade Manchester City. Därmed kan Evans titulera sig engelsk mästare, Ligacupvinnare och FA-cupvinnare som Unitedspelare.

Totalt har Evans nu kommit upp i 228 matcher för United. Det placerar honom som sexa i truppen, bakom Marcus Rashford, Luke Shaw, Victor Lindelöf, Scott McTominay och Bruno Fernandes.

Jonny Evans säger:

Jag är jätteglad att förlänga mitt kontrakt med Manchester United för ytterligare en säsong. Att spela för den här fantastiska klubben och känna stödet från våra otroliga fans är alltid ett privilegium.

Att återvända till klubben förra säsongen var en ära, då jag representerade laget på planen bredvid fantastiska lagkamrater under en utmärkt manager. Att vinna FA-cupen tillsammans var en oförglömlig upplevelse. Jag vet att vi kan utmana om fler titlar säsongen som kommer.

Evans är nu tillbaka i träning med laget. Återstår att se om han är aktuell för spel redan mot Rosenborg på måndag.

Vi gratulerar Jonny Evans till kontraktet!

Res med oss till Manchester!