Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Officiellt
Melvine Malard till Manchester United på permanent basis

Anfallaren Melvine Malard blir kvar i Manchester United. Fransyskan har skrivit på ett treårskontrakt med klubben som hon förra säsongen representerade på lån.

Nu har United värvat Malard från Olympique Lyonnais på permanent basis, för en övergångssumma var storlek klubbarna inte avslöjar.

Förra säsongen spelade Malard 29 matcher för United. Hon bidrog med sju mål och tre assists, på 1197 spelade minuter. Mest minnesvärt var förstås när hon hjälpte United att vinna FA-cupen.

Melvine Malard säger:

Jag är verkligen glad att göra min tid här i Manchester United permanent, efter att den här fantastiska klubben och den här fantastiska staden blev mitt hem förra säsongen. Här kände jag mig älskad. Tack till fansen för att ni välkomnade mig så bra, jag kommer att göra vad som krävs för att ge er ännu mer än förra säsongen och jag ser fram emot fler vinnande säsonger tillsammans.

Marc Skinner säger:

Melvine är en fantastisk karaktär på och utanför planen, med en vinnande historik, som vi är jätteglada att se ansluta till vår Manchester United-familj på permanent basis. Hon har redan gett våra fans några fantastiska minnen och hon kommer tvivelsutan fortsätta göra så de kommande säsongerna.

Vi säger permanent välkommen till Manchester United, Melvine Malard!

Res med oss till Manchester!