Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
West Ham vill ha Wan-Bissaka / Zirkzee om United / Maguire snart redo

Torsdagens svep kommer med nyheten om att West Ham är intresserade av Wan-Bissaka. Vidare har Joshua Zirkzee gjort sin första intervju och uttalar sig om bland annat van Nistelrooy. Därutöver hör vi att Harry Maguire kan vara redo för spel redan i helgen. 

West Ham vill ha Wan-Bissaka

Enligt uppgifter från the Telegraph vill West Ham knyta till sig Aron Wan-Bissaka. Londonlaget var förra året även intresserade av Maguire men det blev ingen affär. Wan-Bissaka har ett år kvar på sitt kontrakt med Manchester United och frågan är om han kommer släppas iväg tidigare än så.

Wan-Bissaka deltog under förra säsongen i totalt 30 matcher för United, alla turneringar.

Zirkzee om United

Vårt senaste nytillskott har uttalat sig om ankomsten till Manchester. Han säger att han är mycket glad att vara i klubben och att han ser fram emot att spela på Old Trafford. Han ser sig själv vid en fin punkt i karriären och ser fram emot årets säsong och att kunna bevisa sig även i Premier Leauge. Han ser sig som kreativ spelare, bra med bollen, oförutsägbar.

En av ungdomsidolerna Ruud van Nistelrooy kommer nu att vara med och coacha Zirkzee i United, vilket han ser mycket fram emot. Att tränarstaben består av holländare ser han förstås som en tydlig fördel. Den största idolen under ungdomsåren var Ronaldinho men även Zlatan nämns bland de stora idolerna.

Maguire snart redo

Harry Maguire har arbetat på egen hand med att komma tillbaka från skada och verkar nu enligt Manchester Evening News vara nära. Han kan komma att vara redo redan på lördag i mötet med Glasgow Rangers. Maguire fanns inte med i matchen mot Rosenborg och missade både slutet på förra säsongen som sommarens EM.

Under sommaren jobbade han med det medicinska teamet i Portugal och verkar nu ha gjort framsteg för en återkomst.

Färska träningsbilder

Från Carrington ser vi idag färska bilder på bland annat Scott McTominay. Även andra fångades på bild och såg ut att trivas ganska bra.

 

Res med oss till Manchester!