Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Ny högerback ryktas / Nytt kontrakt för Ennis / Spelare i träning

Dagens nyhetssvep kommer med ett transferrykte angående Bayern Munchen högerbacken Noussair Mazraoui. Vi kan även rapportera att Ethan Ennis har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. I övrigt så är några spelare som missade Rangers matchen tillbaka i träning.

Ny högerback ryktas

Manchester United utforskar möjligheten att värva Bayern Munchens Noussair Mazraoui, det rapporterar Sky Sports i Tyskland.

Spelaren toppar Uniteds lista av potentiella högerbacksvärvningar och spelaren vill spela i Premier League. Bayern Munchen ryktades först vilja åt en summa av 30 miljoner euro för spelaren men på grund av ett sämre marknadsvärde så är en summa av 20 miljoner euro mer realistisk för att köpa loss marockanen.

Även West Ham United är intresserade av spelaren.

Nytt kontrakt för Ennis

Akademianfallaren Ethan Ennis har skrivit på ett nytt kontrakt med Manchester United. Spelarens förra deal utgick sommaren 2025 men det nya kontraktet betyder nu att Ennis blir kvar längre än så.

Ennis har fått speltid i bägge försäsongsmatcherna hittills och kommer att följa med A-laget till USA för försäsongsturnen.

Spelare i träning

Fem spelare som missade helgens träningsmatch mot Rangers sågs på Carrington gräset igår inför försäsongsturnen i USA.

Victor Lindelöf, Marcus Rashford, Scott McTominay, Harry Maguire och Antony fanns inte med mot Rangers på grund av minimala skadebekymmer samt konditionsträning och var alltså tillbaka i träning under måndagen. Även Rasmus Höjlund och Christian Eriksen var tillbaka på träningsplanen igår efter EM äventyret med Danmark.

Ni kan läsa mer om träningsboosten samt se lite bilder från Carrington på manutd.com.

Res med oss till Manchester!