Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Dubbelt upp från Bayern / Farväl, Wan-Bissaka / Evans nära flytt

United har gjort stora drag på transfermarknaden de senaste 24 timmarna. United har kommit överens med Bayern Munchen om en flytt för två tidigare Ten Hag-lärljungar, och Wan-Bissaka är nära en utgång.

Dubbelaffär för De Ligt och Mazraoui

Igår rapporterade David Ornstein exklusivt att United har kommit överens med Bayern Munchen om en dubbel transfer för Matthijs de Ligt och Noussair Mazraoui. Totalt landar notan på 60 miljoner pund för båda spelare, 45 miljoner för De Ligt och 15 miljoner för Mazraoui, tilläggsklausuler obeaktade.

De Ligt ska vara aktuell för ett femårskontrakt, med option på ytterligare ett år. Både De Ligt och Mazraoui är bekanta namn för Ten Hag, då båda var med i truppen när Ten Hag var huvudtränare i Ajax. De Ligt och Mazraoui var bärande i laget som nådde hela vägen till semifinal i Champions League.

Wan-Bissaka nästan klar för West Ham

Flytten för Mazraoui hänger på att Wan-Bissaka flyttar till West Ham. Då är det glädjande nyheter att Laurie Whitwell rapporterar att en medicinsk undersökning är inbokad redan idag för gode Aaron, som bara är detaljer ifrån en flytt till London för 15 miljoner pund.

Evans nära flytt till rivalen

Gemma Evans är nära en flytt till Liverpool, enligt Emma Sanders på BBC. Båda parter ska ha hållit förhandlingar och är positiva inför en flytt.

Den walesiska försvaren anslöt inför förra säsongen och gjorde totalt 19 matcher förra året.

 

Res med oss till Manchester!