Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
McTominays framtid avgörs snart / Sanchoaffären knepig / Zelem i Los Angeles

Onsdagens nyheter kommer laddat med lite fortsatt rykten om spelare ut, bland annat gällande Jadon Sancho och Scott McTominay samt damlagets Katie Zelem. 

Nytt på muss.se: United bekräftar värvningarna av Matthijs de Ligt och Noussair Mazraoui. Se även här för nyförvärvens tröjnummer. Vi har även bekräftat försäljningen av Aron-Wan Bissaka och att Luke Shaw blir borta ett tag till. Vidare har vi presenterat våra tankar inför säsongen.

McTominays framtid avgörs snart

Scott McTominays framtid har varit på tapeten ett tag nu. Å ena sidan tycks Ten Hag se honom sem en viktig spelare i truppen med rätt passion och kämpaglöd, å andra sidan behöver truppen förstärkas med andra vilket kräver resurser in.

Fulham sägs fortfarande vara ett alternativ men även italienska Napoli ska vara intresserat av skotten. Det hela kommer att avgöras under de sista veckorna av transferfönstret.

Sanchoaffären knepig

PSGs intresse av Jadon Sancho består men det tycks inte vara intresserade av att lägga den summa United vill ha. Värdet på Sancho uppskattas till 60 miljoner euro. Enligt RMC Sport är affären en svår nöt att knäcka och kommer inte avgöras denna vecka. Under tiden förhandlar PSG och United också om Manuel Ugarte.

Zelem i Los Angeles

Katie Zelem har synts på bilder i Los Angeles och är klar för laget Angel City F.C. Den tidigare kaptenen i damlaget har lämnat United som fri agent vilket vi skrivit om här. Zelem har gjort 115 matcher i den röda tröjan och har lyckats göra 26 mål på dessa matcher.  Angel City F.C ligger på den nedre halvan av tabellen i National Womens Soccer Leauge.

 

U18 ska försvara PL-cup

U18 som vann Premier Leauge Cup förra säsongen går nu in i en ny säsong. Lottningen för cupen är klar och laget har hamnat i samma grupp som Leeds, Leicester och Tottenham. Vi ser fram emot en minst lika fin säsong som förra.

De Ligt  och Mazraoui i träning

Matthijs de Ligt och Noussari Mazraou bekräftades igår och de har redan fångats på träningsbilder. Det återstår att se om någon är redo redan på fredag kväll. Med tanke på skadorna i försvarslinjen bör vi tro på det.

Res med oss till Manchester!